Najbolje rešenje

Korisni saveti: Napravite mesta u ormanu bez izbacivanja i jedne stvarčice!

Tako odložena odeća zauzimaće neverovatno manje mesta, a kada dođe vreme da je izvadite biće ista kao onoga dana kada ste je stavili – čista i neizgužvana

Nega
Autor:
Korisni saveti: Napravite mesta u ormanu bez izbacivanja i jedne stvarčice!
Foto: Promo

Ovo je najbolji savet kako da sredite svoj orman i uštedite i do čak 75% prostora - pročitajte OVDE i OVDE šta treba da uradite!

Rešenje za stvari koje momentalno ne nosite su vakum kese! One su idelan način da odložite svu onu garderobu koja vam zauzima toliko mesta u ormanu, a koju nećete nositi još neko vreme. Vakum kese koje OVDE i OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete kupiti na VELIKOJ AKCIJI po ceni od 195 i 330 rsd. Napravljene su od visokokvalitetnog materijala i sa njima nećete morati da brinete o odeći koju odložite jer će je maksimalno štititi. Zato ih već sada poručite!

foto: Promo

Vakum kese su jako jednostavne za korišćnjenje: ubacite odeću tako da ostavite malo praznog prostora, zatvorite je, a potom usisivačem izvučete iz nje sav vazduh zahvaljujući otvoru na vrhu kese. Tako odložena odeća zauzimaće neverovatno manje mesta, a kada dođe vreme da je izvadite biće ista kao onoga dana kada ste je stavili – čista i neizgužvana.

Iskoristite ovo fantastično SNIŽENJE i kupite svakom preko potrebne vakum kese po neverovatno niskoj ceni! Poručite telefonom na broj 011/6 888 999 ili OVDE i OVDE non stop.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs