Lepa vest

Italijanski WYCON cosmetics stigao u Beograd (FOTO)

Svečanim otvaranjem svog prvog prodajnog objekta u Beogradu, vodeći italijanski proizvođač kozmetike WYCON zvanično je stigao u Srbiju
Nega
19:16h Autor:
Italijanski WYCON cosmetics stigao u Beograd (FOTO)
Foto: Promo
1 / 15 Foto: Promo

WYCON cosmetics predstavlja jedinstveni italijanski koncept dekorativne kozmetike osnovan 2009. godine koji se, pored odlično izbalansiranog odnosa cene i kvaliteta, posebno ističe svojim italijanskim poreklom i proizvodnjom. Upravo je to recept za uspeh i beskompromisan kvalitet proizvoda iz bogatog WYCON asortiman koji uključuje šminku, parfeme, preparate za negu tela i preparate za kosu.

Foto: Promo
Foto: Promo

Svečanim otvaranjem maloprodajnog objekta u Knez Mihailovoj ulici broj 32 WYCON je poželeo dobrodošlicu svim svojim starim i novim ljubiteljima, a atmosferu na otvaranju uveličale su poznate šminkerke koje su prisutne dame savetovale kako da uspešno nanesu šminku i druge preparate iz WYCON asortimana. Prvih 200 kupaca nagrađeno je selekcijom WYCON proizvoda, gosti su uživali u novoj modernoj i elegantno opremljenoj radnji koja odiše svežinom tropskih krajeva, dok su dame sa posebnim oduševljenjem birale zanosne ruževe raznih boja i isprobavale mnogobrojne letnje parfeme različitih osvežavajućih mirisnih nota.

Posetite WYCON radnju u Knez Mihailovoj 32 i pronađite svoju savršenu kombinaciju šminke koja će učiniti da zablistate u svakoj prilici!

Foto: Promo
Foto: Promo

O brendu WYCON

U Italiji je WYCON vodeći brend na tržištu, dok je širom sveta prisutan sa preko 200 radnji u 12 zemalja, a ovo je prva koja otvorena u Srbiji. Od sada će svi ljubitelji kvalitetne italijanske kozmetike moći da biraju svoju omiljenu šminku u srcu Beograda, u Knez Mihailovoj ulici, gde će ih ljubazno osoblje ugostiti i provesti kroz ponudu beogradske radnje brenda WYCON kao da su u Španiji, Portugalu, Parizu, Švajcarskoj ili nekoj od oko 230 WYCON radnji u 12 zemalja širom sveta, a ovo je prva koja je otvorena u Srbiji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs