Rezultati će vas oduševiti

Žene sa Bliskog istoka ga koriste vekovima: Prirodno sredstvo za trajno uklanjanje dlačica! (RECEPT)

Problem klasične depilacije, kada je u pitanju osetljiv deo kao što je lice, jeste pojava akni i crvenila
Nega
20:56h Autor:
Žene sa Bliskog istoka ga koriste vekovima: Prirodno sredstvo za trajno uklanjanje dlačica! (RECEPT)
Foto: Shutterstock

Ako želite da se zauvek oslobodite neželjenih dlačica sa lica i tela, isprobajte ovaj recept. Potpuno je prirodan i možete ga napraviti kod kuće. Problem klasične depilacije, kada je u pitanju osetljiv deo kao što je lice, jeste pojava akni i crvenila.

Ono što je najgore od svega je što se dlačice vraćaju, ali za to postoji potpuno prirodno rešenje, koje žene sa Bliskog istoka koriste vekovima.

5 neprijatnosti sa kojima se svaka žena sreće: Malo poznate stvari o brazilskoj depilaciji!

Sve što vam treba jeste kurkuma (jedna kašičica), brašno od leblebija (dve kašike) i malo mleka ili jogurta.

Kurkuma dubinski čisti kožu, uklanja mrtve ćelije i druge nečistoće sa površine kože, podstiče rad limfnih žlezda i površinsku cirkulaciju krvi, a zbog svog protivupalnog dejstva, ona ublažava akne, pojačava sjaj i prirodnu pH vrednost kože.

Zgadićete mu se na prvi pogled: 8 bjuti grešaka koje muškarci ne podnose!

Brašno od leblebija možete napraviti sami – u dobrom mlinu za kafu sameljite leblebije ili ga kupite u prodavnici zdrave hrane.

Postupak: Smesu nanesite na željenu zonu u smeru rasta dlačica i ostavite oko 20 minuta, odnosno dok se ne osuši. Istrljajte čistom pamučnom tkaninom ili četkicom umočenom u mlaku vodu i isperite.

Napomene: Imajte na umu žutu boju kurkume, koja će dati lep ton licu, ali nakon tretmana potrebno je dobro isprati lice. Tretirana zona će možda biti malo crvena, ali će to brzo splasnuti zbog protivupalnog svojstva moćne kurkume.

Ovaj tretman treba ponoviti 3-4 puta nedeljno kroz mesec dana, a rezultat je fenomenalan – dlačice se maksimalno proređuju, istanjuju i posvetljuju, a na kraju i trajno nestaju.

Jednostavno, nije bolno i potpuno prirodno. Ne možete ništa izgubiti ako ovo isprobate!

Krompir kao kozmetičar: 7 domaćih preparata za negu celog tela! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs