Neobično rešenje za tamne kolutove oko očiju

Rešite se podočnjaka uz kremu protiv hemoroida

Mnogi proizvodi pronađu svoju sekundarnu primenu, koja ma koliko čudno izgledala, deluje. To je slučaj sa ovom kremom, koja će vam pomoći da vaš pogled zablista
Nega
13:20h Autor:
Rešite se podočnjaka uz kremu protiv hemoroida

Možda će zvučati pomalo neukusno s obzirom na njenu osnovnu namenu, ali kremom protiv hemeroida se možete rešiti tamnih podočnjaka. Osim toga, krema smanjuje i natečenost i pomaže pri vraćanju prirodne boje licu.

Temeljito operite i osušite lice kako biste se rešili nečistoća i poboljšali hidrataciju. Najbolje je da to uradite neposredno nakon tuširanja, ali pre nego što počnete da se oblačite i nanosite šminku. Malo kreme stavite na prst. Ne uzimajte puno kreme. Veličina graška ispod svakog oka će biti dovoljna. Koristite srednji prst ili domali jer su osetljiviji od kažiprsta pa ćete izbeći nepotreban dodatni pritisak tokom nanošenja. Kremu nežno utrljavajte na podočnjake sve dok je koža potpuno ne upije. Koristite mekane, ali temeljne pokrete i pazite da ne izgrebete ili iziritirate podočnjake noktima. Ukoliko to radite neposredno pre spavanja, bilo bi dobro da preko područja očiju stavite masku za spavanje da bi krema ostala na području na koje je nanešena. Postupak ponavljajte dva puta dnevno. Najbolje je ujutro i uveče i to svakog dana, kako bi se postigao željeni efekat. Proveravajte u ogledalu uspeh neobičnog tretmana i koliko se smanjuju podočnjaci. Kao i kod većine stvari i u ovom slučaju je potrebno nekoliko dana za prve rezultate. Značajno poboljšanje primietićete već za nedelju dana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs