Nemački metod

Podmladite se bez dinara ulaganja: Masaža lica kašikama daje odlične rezultate! (VIDEO)

Tehnika masaže je veoma jednostavna. Treba uzeti kafene kašičice, čašu hladne vode sa kockama leda i manju činiju sa podgrejanim uljem, a nakon toga pratiti uputstva
Nega
10:52h Autor:
Foto: Shutterstock

Za izgled svake ženu posle 30 godina posebno je važna masaža lica. To je povezano sa činjenicom da elastičnost kože počinje postepeno da slabi, a potkožno tkivo postaje izraženije. Međutim, da sačuvate mladost i lepotu pomoći će vam masaža kašikama, koja je preporučena od strane nemačkog lekara-kozmetologa Rene Koh.

 

Najbolje od svega jeste što se tretman može izvoditi kod kuće, a rezultati su neverovatni: iz tkiva će se izbaciti višak tečnosti, poboljšaće se cirkulacija krvi, kožu će biti zategnuta i elastična, vidljive bore će se smanjiti, a konturama lica će se vratiti izražajnost. I sve to bez ikakvih troškova!

 

OVDE saznajte kako da sačuvate mladolikost pomoću ishrane - 5 namirnica koje brišu godine sa lica!

 

Za 10-12 dana možete postići neverovatne rezultate, pod uslovom da svakodnevno sprovodite ovu masažu.

 

Tehnika masaže je veoma jednostavna. Treba uzeti kafene kašičice, čašu hladne vode sa kockama leda i manju činiju sa podgrejanim uljem (maslinovo, nevenovo, laneno, suncokretovo). Nakon toga, sprovedite postupak prema sledećoj šemi:

 

1. Uklonite šminku sa lica, umijte se i nanesite hidratantnu kremu. Kašike u međuvremenu dezinfikujte alkoholom i stavite ih u čašu sa vodom i ledom.

 

2. Ohlađene kašike prislonite na gornje kapke. Držite nekoliko sekundi i ponovite ovo 5 puta. Tople kašike menjajte za hladne, pa isti postupak ponovite i sa donjim kapcima. Na ovaj način oslobađate se otoka kapaka i podočnjaka.

 

3. Nakon toga, kašike spustiti na kratko u zagrejano ulje i možete započeti masažu lica. Sa blagim pritiskom pomerajte kašike po masažnim linijama lica.

 

Mašaža ove tačke čini čuda za zdravlje, lepotu i gubitak kilograma - Drevna istočnjačka metoda lečenja! (VIDEO)

 

Osnovne masažne linije:

 

- po čelu od gornjeg dela nosa ka slepoočnicama i liniji rasta kose
- po kapcima kružnim pokretima od unutrašnjeg ugla pa opet do njega
- po obrazima, od nozdrva nosa ka slepoočnicama
- od podbratka ka slepoočnicama
- po vratu, od njegovog početka do podbratka
- svaki pokret obavljati najmanje 10 puta.

 

Svaki put kad kašika počinje teško da klizi  po licu, treba je spuštati u ulje, a nakon završene masaže lice treba umiti toplom vodom.

 

Najbolja nega područja oko očiju - Uklonite podočnjake i sitne bore domaćom maskom od krompira!

 

http://www.youtube.com/watch?v=saMqs5gwXYI
Optimalno trajanje ovakve masaže je 10 minuta, ali treba da se povećava postepeno - počnite sa 1-2 minuta i svaki dan povećavajte za 1 minut. Desetog dana masažu dovedite do 10 minuta.

 

Najmoćniji saveznik u borbi protiv bora - Napravite domaći serum za glatku i zategnutu kožu!

 

Već posle prvog dana masaže lica osetićete efekat i potpunu relaksaciju, a tokom izvođenja biće vam vrlo prijatno. Možete je upražnjavati kad god želite, vremenski je neograničena, ali se najbolji efekat postiže kroz seriju od po 10 do 12 dana bez prekida.

 

U videu pogledajte savete ruskog lekara-kozmetikologa Anđelike Šandre za izvođenje masaže lica kašikama za početnike!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...