Promo

Zaustavite prekomerno znojenje i neprijatne mirise

Odaban sprej je antiperspirant koji će vam povratiti samopouzdanje i pružiti zaštitu na većini delova tela tokom 24 sata
Nega
19:26h
Zaustavite prekomerno znojenje i neprijatne mirise
Foto: Thinkstock

Prekomerno znojenje može dovesti do stresa i osećaja neugodnosti, neprijatnog mirisa i upadljivih fleka na odeći.Sprej Odaban je blag i efektivan, pruža zaštitu na većini delova tela tokom 24 časa. Hermetički zatvorena pumpica spreja sprečava propadanje proizvoda, a pomoću precizne i konstantne doze izbegava se primena prekomerne količine spreja. Prevelika doza antiperspiranta dovodi do iritacije kože. Bilo da držite važnu prezentaciju na poslu, ili se držite za ruke na sastanku, bez obzira na temperaturu u prostoriji, Odaban će vam omogućiti da se slobodno koncentrišete, i naravno, da ponovo steknete samopouzdanje.

Sprej Odaban se širom sveta već dugo koristi protiv prekomernog znojenja. Zgodan za upotrebu i jednistveni sprej na pumpicu je 100 odsto bez parfema i sastojaka koji izazivaju alergije.

Odaban sadrži isprobanu i ispitanu formulu: 20 odsto aluminijum-hlorida u silikonskoj i čistoj alkoholnoj bazi. Proizvod podleže strogim kontrolama kvaliteta i proizvodnje koje garantuju zadovoljstvo korisnika. Odaban je pogodan za sve tipove kože, i sa svojom jedinstvenom formulom, kao i pakovanjem, štiti od prekomernog znojenja bez preterane iritacije.Odaban je sprej lak za upotrebu. Nanosite ga samo pred spavanje, prema uputstvu. Ne zaboravite, manje je više, koristite ga umereno, i kroz nekoliko dana, primetićete kako dobijate zaštitu za kojom ste tragali. Odaban se može nanositi na većinu delova tela.

Sve o ovom proizvodu mozete pogledajte OVDE.

Antiperspirant protiv dezodoransaAntiperspiranti štite od znojenja, dok dezodoransi poboljšavaju neprijatan miris tela. Većina antiperspiranata poseduje i neke odlike dezodoransa; u slučaju Odaban spreja to koristi pri održavanju kože u dobrom stanju. Dezodoransi se nanose često, dok kod antiperspiranata to varira. Pakovanje Odaban od 30 ml trajaće između šest i dvanaest meseci i zbog toga je povoljan, a svakako i ekološki.

Kako sprej Odaban deluje?

Ispitivanja radio-izotopa pokazala su da aktivni sastojci Odabana ne zaustavljaju rad znojnih žlezda. Efekat sušenja Odaban pruža pomoću "porskih čepova", nastalih kombinacijom aluminijuma i proteina kože.Nerastvorljivost aluminijuma / novonastalog proteinskog kompleksa, takva je da apsolutno nema apsorpcije aluminijuma kroz kožu u krvotok. Odaban je, stoga, potpuno bezbedan za dugotrajnu upotrebu, čak i tokom trudnoće.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs