Podmlađuje i otklanja bol

Tui na masaža: Drevna kineska tehnika za uklanjanje bora i glavobolje (VIDEO)

Tehnika koju su Kinezi koristili još pre 2.000 godina stimuliše protok energije kroz telo, opušta i jača mišiće lice i poboljšava cirkulaciju
Nega 18.07.2014. - 15:23h
Foto: Thinkstock

Lepo i zategnuto lice, bez podbradka i bora kakvo često viđamo na damama iz Kine nije rezultat skupih krema i još skupljih estetskih operacija. Naravno, ima i toga, ali tajna negovanja istočnjačkih žena mnogo je starija od moderne kozmetičke industrije.

 

Redovna masaža, koju ne morate plaćati u specijalizovanim salonima, veoma je delotvorna i pomže da bolje izgledate i da se još bolje osećate

Tui na je tradicionalna masaža koja osim što se koristi za otklanjanje glavobolje, problema sa očima i sinusima, služi i za otklanjanje bora.

 

http://www.youtube.com/watch?v=sCMoPuUwlkc
Kinezi su je koristili još pre 2000 godina i smatraju da se ovom masažom stimuliše protok Qi energije kroz telo.

 

Masažom se pojačava protok limfe što smanjuje napetost i otklanja bol. Ona opušta i jača mišiće lica, otklanja bore i podbradak. Ova masaža jača i nervni sistem , poboljšava cirkulaciju krvi i ishranu kože glave i kose.

 

Pored navedenog ovom masožom ćete sprečiti glavobolje, migrene, probleme sa sinusima, nervozu, bolove u očima, poboljšaćete vid i harmonizovati energiju u mozgu.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...