Saznajte kako da odaberete idealan kupaći

Savršena na plaži: Koji model kupaćeg kostima vam najbolje stoji

Svaka vrsta ženske figure zahteva određeni model kupaćeg kostima. Pogledajte kojoj vrsti pripadate i odaberite kupaći idealan za vas.
Nega
16:52h
Savršena na plaži: Koji model kupaćeg kostima vam najbolje stoji
Foto: Shutterstok

Jedna od letnjih ženskih nedoumica jeste odabir pravog kupaćeg kostima. Svaka žena želi kupaći u kojem će izgledati savršeno, koji će istaći najbolje delove njene figure, a pokriti one ne tako zanosne.

Rešili smo da vam pomognemo i istaknemo nekoliko važnih činjenica o kojima morate voditi računa prilikom odabira kupaćeg kostima.

Znate li koji vam najbolje stoji?

Kako da savršeno izgledate u bikiniju u 5 koraka pročitajte OVDE.

Odabir pravog kupaćeg kostima zavisi od nekoliko presudnih faktora: kako izgleda, koliko vam se sviđa i kako vam stoji. Čini se da tržište nudi gotovo sve što ženama treba: dubok struk, plitak struk, na vezanje, na kopčanje, trouglasti bikini mekanih i čvrstih korpi, kostimi koji prikrivaju nedotsatke i ističu savršene delove tela, rese, karneri, različite vrste vezivanja...

Jabučasta građa - Jednobojni gornji i šareni donji deo bikinija

Ako ste "jabučaste" građe, izaberite kupaći kostim čiji je gornji deo jednobojan, a donji šaren, poželjno sa zakrivljenom linijom sa strane koja će ostavljati utisak da ipak imate struk.

Kakve kupaće kostime nose slavne dame pogledajte OVDE.

Široki bokovi - Upadljivi gornji i jednostavni donji deo

Sa druge strane, žene koje imaju široke bokove treba da biraju kupaći sa upadljivim gornjim delom i jednobojnim, manje uočljivim, donjim delom.

Preplanuo ten, nesavršena figura - Šareni kupaći

Šareni modeli odlično izgledaju na preplanulom telu, a ujedno neće usmeravati pažnju na delova tela na koje niste baš ponosne.

Dijetu pomoću koje ćete izgledati savršeno u bikiniju pronađite OVDE.

Stomačić - Jednodelni kupaći

Ukoliko imate masne naslage na stomaku, jednodelni kostim će utegnuti i vizuelno smanjiti vaš stomačić.

Savršena figura - Svaki model je dobrodošao

Ako ste srećnica sa savršenim proporcijama tela, imate najveći izbor modela pred sobom: od klasičnih bikinija, do modernih jednodelnih, različitih boja i dezena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs