najbolji ženski pomoćnik

Sad je pravo vreme za uklanjanje dlačica: Uradite ovo tokom zime, i imaćete glatke noge celog proleća i leta!

Koliko god možda delovalo neobično, upravo je zima najbolji period za uklanjanje dlačica - čiji će rezultati trajati i do 6 meseci

Nega
Autor:
Sad je pravo vreme za uklanjanje dlačica: Uradite ovo tokom zime, i imaćete glatke noge celog proleća i leta!
Foto: Shutterstock

Tokom zimskog perioda, kada su letnje haljinice, kratki rukavi, gole ruke i noge ostale privremeno na čekanju, većina dama se malo opusti i reši da odmori od svakodnevvnog brijanja i čestih depilacija.

Dame čiji je izbor uklanjanja dlačica brijanje, hladni period iskoriste da puste dlačice da izrastu dovoljno za depilaciju, pa da kasnije budu mirne bar malo duže nego što je to slučaj leti, kada se brijanje mora ponavljati svakodnevno.

Greška! Ovaj period ne treba da iskoristite da puštate dlačice, već da ih uklonite tako da čitavo naredno proleće i leto uopšte ne morate da mislite o njihovom uklanjanju!

Predstavljamo vam Lumea Prestige IPL uređaj, potpuno bezbedan aparatić za kućnu upotrebu, koji će postati vaš omiljeni saveznik za lepotu, jer će nakon samo tri tretmana smanjiti dlačice i do 92 odsto!

Ovaj fenomenalni uređaj je rezultat 14 godina dugog istraživanja, u saradnji sa dermatolozima, koji je prošao opsežna klinička testiranja na više od dve hiljade žena.

foto: Promo

Zahvaljujući nežnim svetlosnim impulsima inovativne IPL tehonologije, dlačice se uspavljuju u korenu, I dalji rast je onemogućen i do 6 meseci, a daljim korišćenjem po uputstvu postižu se dugotrajni rezultati. Poseduje Senzor Smart Skin fuknciju, koja prilagođava aparat nijansi vašeg tena i postavku koja je najbolja I najefikasnija za vas.

Najjači razlozi zašto volimo Lumea Prestige IPL:

  • Uklanja dlačice iz korena
  • Ne iritira kožu
  • Pogodan je za sve tipove i boje kože i dlačica
  • Što su dlačice tamnije, rezultat je bolji i brži
  • Rezultati su fenomenalni i dugotrajni
  • Uklanja dlačice i sa najosetljivijih delova tela
  • Tretman se obavlja veoma brzo (obe potkolenice biće savršeno glatke za svega 8,5 minuta!)

Lumea Prestige IPL dolazi sa 4 pametna nastavka kojim možete tretirati lice, pazuhe, bikini zonu I ostatak tela. U zavisnosti od dela tela koji tretirate, odnosno nastavka koji koristite, prilagođava se i način rada aparata, a za što praktičniju upotrebu, aparat se može koristiti i bežično.

foto: Promo

Lumea Prestige IPL koristi se u u 4 koraka:

  1. Pre upotrebe uklonite dlačice brijačem
  2. Uključite Philips Lumea Prestige IPL uređaj prilagođavajući tretman nijansi kože putem SmartSkin senzora
  3. Prislonite prozor za tretiranje na kožu pod uglom od 90 stepeni. Sačekajte indikator spremnosti za emitovanje svetla i pritisnite dugme za svetlo.
  4. Polako klizite aparatom Lumea preko područja za tretiranje dok se pulsirajuće svetlo emituje. Izbegavajte primenu svetla na isto mesto.

Važna napomena: Zbog prirodnog ciklusa rasta dlake, prva četiri tretmana moraju da se obave na svake dve nedelje. Posle toga ćete primetiti željene, dugotrajne rezultate, a tretman nakon toga treba ponavljati jednom mesečno. Posle samo 8 ponovljenih tretmana možete biti bez dlačica bar 6 meseci!

Dočekajte prve tople dane,a potom i sezonu kupaćih kostima bez ijedne dlačice na telu uz Lumea Prestige IPL!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs