Volumen kože o kome ste sanjali: Najefikasnija formula koja vraća koži sjaj, elastičnost i mladalački izgled!

Volumen je jedna od najbitnijih faktora kada je mladalački izgled kože u pitanju

Nega
18:39h Autor:
Volumen kože o kome ste sanjali: Najefikasnija formula koja vraća koži sjaj, elastičnost i mladalački izgled!
Foto: Shutterstock

NAUČNE ČINJENICE O VOLUMENU KOŽE

Volumen kože je ključna i poželjna karakteristika mladalačkog izgleda kože. Njena gipka isveža tekstura, meka na dodir, posledica je jedne od osnovnih komponenti kože koju ćelije neprekidno proizvode: hijaluronske kiseline. Uprkos tome što je reč „kiselina”deo njenog naziva, hijaluronska kiselina je molekul koji je pogodan za kožu. Ona podstiče komunikaciju između ćelija kože, učestvuje uobnovi i mnogim drugim ćelijskim procesima.

Ovaj prirodni gelifikovani molekul šećera koji proizvode naše sopstvene ćelije kože predstavlja prirodni hidratantni faktor.

Hijaluronska kiselina zadržava do 1000 puta više vode od svoje težine, poput miliona skladišta za vodu, usporavajući prirodni proces gubitka trans-epidermalne vode preko kože, zadržavajući nivo vlažnosti i održavajući jedrinu i mladalački izgled kože.

Kada uđemo u tridesete, elastičnost kože se smanjuje i prvi znaci starenja postaju vidljivi. Zašto? Mogućnost kože da zadržava vlažnost opada, koža gubi prirodnu elastičnost i blage linije, kao znaci dehidratacije, počinju da se javljaju.

foto: Promo

HIJEALURONSKA KISELINA - ŠIROKO POZNATI DERMATOLOŠKI TREND

Kako je hijaluronska kiselina jedan od najtolerantnijih molekula koji se ubrizgavaju, trend filera od hijaluronske kiseline u dermatologiji postaje zlatno pravilo za vraćanje volumena koži. Inspirisani prvenstveno dermatološkim svetom, napredna istraživanja L’Oreala podstiču objavljivanje naučnih radova u istaknutim časopisima. Od tada, opsesija L’OrealParis laboratorija su ispitivanje oblik ahijaluronske kiseline koji bi najbolje prodrli u kožu, u svrhu razvoja najefikasnijeg koncentrovanog seruma.

foto: Promo

BIOTEHNOLOGIJA 1,5 ČISTE HIJALURONSKE KISELINE KONCENTROVANE U SERUMU

Predstavljamo novi Revitalift Fillerserum sa1,5% čistehijaluronskekiseline– serum protiv bora,sa dosadanašom najvišom koncentracijom hijaluronske kiseline u serumu. U čemu je razlika? Ova naučno formulisana mešavina spaja dva tipa hijaluronske kiseline za dvostruku efikasnost u borbi protiv znakova starenja.

Visokomolekularna hijaluronska kiselina intenzivno hidrira i zaglađuje površinu kože, zadržavajući vodu do 1000 puta više od svoje težine. Istovremeno, mikro hijaluronska kiselina prodire duboko u kožu, vraćajući koži elastičnost i jedrinu.

foto: Promo

VIDLJIVI REZULTATI ZA MLADALAČKI IZGLED KOŽE

Nekoliko kliničkih ispitivanja sprovedenih od strane nezavisnih instituta, dokazalisu progresivan efekat 1,5% Revitalift seruma sa hijaluronskom kiselinom na svim tipovima kože:

• Nakon prve upotrebe, koža odmah izgleda jedrije, gipkije i glatko na dodir.

• Nakon sedam dana koži se vraća elastičnost, deluje čvršće i bolje tonirano.

• Nakon samo dve nedelje upotrebe, bore se progresivno smanjuju.

Međutim, tu nije kraj rezultatima – vidljivje i dugotrajane fekat seruma: dermatolozi su primetili 47% manje bora i 60% manje sitnih linija tokom šest nedelja.

*Samoprocena 53 žena

*Klinički rezultati 53 žena

foto: Promo

PROFESIONALNA NEGA KOŽE

Šta je serum? Tečnost koja sadrži visoku koncentraciju moćnih aktivnih sastojaka koji se mogu koristiti u svakodnevni režim nege kože svih starosti. Ne postoji pravo ili pogrešno vreme da se nega kože ozbiljno shvati, a prevencija je ključ svega.

Naneti celu pipetu na čisto lice i vrat nakon umivanja ujutru i uveče. Zahvaljujući njegovim intenzivnim i hidrirajućim svojstvima, serum se može koristiti samostalno ili uz druge proizvode za negu kože po želji. Serum ostavlja nemastni završetak, ima laganu teksturu, a njegova formula sa svežim mirisom se brzo upija u kožu i savršena je podloga za šminku.

foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo

CEO ASORTIMAN PROIZVODA PROTIV STARENJA

I to nije sve. Čitava Revitalift linija proizvoda namenjena je da pruži koži svež i mladalački izgled kože svakog dana i u svakom trenutku. Za intenzivnu hidrataciju i volumen kože, svakodnevna rutina sadrži ciljani Revitalift serum za volumen, kao i dnevnu i noćnu kremu. A kada je koži potrebna dodatna jedrina i elastičnost, 7-dnevne ampule za volumen su idealno rešenje za revitalizaciju kože.

Svakodnevna rutina:

•Serum sa1,5% hijaluronske kiseline protiv bora ili serum za volumen za intenzivnu jedrinu/punoću

•Dnevna i noćna nega

Kada je koži potrebno:

•7-dnevne ampule za obnovu elastičnosti kože u 7 dana

foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs