Budi spremna u svakom trenutku

Savršeno glatka koža bez brijanja i bolne depilacije: Posle ovoga, mirne ste do 6 meseci!

Dosta nam je bolnog čupanja dlačica i ružnih posekotina od brijača

Nega
Autor:
Savršeno glatka koža bez brijanja i bolne depilacije: Posle ovoga, mirne ste do 6 meseci!
Foto: Shutterstock

Uskoro nam stiže leto, a sa njim i naši omiljeni komadi garderobe - suknjice, haljinice i šorcevi! Ali, sa njima stiže i jedna od najvećih ženskih noćnih mora - uklanjanje dlačica.

Nema te žene koja ne bi volela da obavi jednu depilaciju i da bude mirna celo leto, jer nije stvar samo u bolu i vremenu koje nam brijanje ili čupanje dlačica oduzima, već i u samoj prirodi. Kad bolje razmislimo, većinu leta moramo da pokrivamo noge. Evo o čemu pričamo:

Brijanje

Ovo je najlakša i najbrža opcija uklanjanja dlačica, ali sa sobom nosi nekoliko neželjenih posledica. Pre svega, kada se uklanjaju brijanjem, odnosno samo površinski, rast dlačica se stimuliše i ubrzo ćete morati da ih brijete svakog dana ako želite da vam noge budu lepe i glatke. Moraćete i dobro da se posvetite nezi kože nogu, jer je brijanje pomalo isušuje. Čak i da ste najpažljivija osoba na svetu, rizik od posekotina je uvek tu, a tu su, nažalost, i one ružne crne tačkice svuda po nogama, nastale od ojačanog korena dlačice koje čekaju da izbiju već sutradan.

Depilacija

Iako je u pitanju bolna opcija, mnoge žene je radije biraju baš da bi izbegle svakodnevno brijanje i pomenute crne tačkice. Ali, ni to nije dugotrajno rešenje - nekim ženama čak i posle depilacije dlačice krenu da rastu već nakon nekoliko dana. Tu je i rizik od podliva i oštećenja površine kože usled nestručne depilacije i previše jakih poteza, kao i alergijske reakcije, koji će vas opet naterati da pokrivate noge. Osim toga, poznato je da dlačice rastu generacijski, a da je za depilaciju potrebna određena dužina dlake, pa ćete za naredni tretman morati da čekate, i opet se pokrivate.

A kad ćemo stvarno da nosimo suknje i haljine?

Pronašli smo rešenje koje će vam pomoći da budete mirne i do šest meseci kada je u pitanju uklanjanje neželjenih dlačica!

foto: Promo

Philips Lumea IPL Prestige dizajniran je tako da lako uklanja dlačice i sa najosetljivih delova tela, uspavljujući ih u korenu, a dokazano je da se rast dlačica smanjuje i do 92 odsto nakon samo tri tretmana (uz praćenje rasporeda tretmana, mereno na nogama, individualni rezultati se mogu razlikovati). Ovaj genijalni proizvod razvijen je u saradnji sa dermatolozima za bezbedne tretmane i nastao je kao rezultat 14 godina dugog istraživanja. Podvrgnut je opsežnom kliničkom testiranju na više od 2.000 žena, uz dokazane rezultate, čak i na osetljivim područjima.

Može se podešavati čak i po boji vašeg tena. “Trik” je u Senzor Smart Skin tehonologiji, koja određuje postavku koja je najprijatnija za vašu nijansu kože - što je veći kontrast boje dlačice i boje kože, to je IPL efikasniji!

Jedna od glavnih prednosti je brzo i jednostavno korišćenje - sve što treba da uradite jeste da polako klizite aparatom preko područja za tretiranje dlačica dok se pulsirajuće svetlo emituje.

foto: Promo

Zašto je Philips Lumea IPL Prestige izbor broj 1

• Potrebno vam je svega 8,5 minuta da uklonite dlačice sa obe potkolenice • Tu su 4 dodatka za svako područje - za lice, pazuh, bikini zonu i za ostatak tela, koji se savršeno prilagođavaju različitim delovima tela kada ih montirate • Može se upotrebljavati i sa kablom i bežično, pa je idealan za uklanjanje dlačica na bilo kom mestu

Kako do najboljih rezultata uz Philips Lumea IPL Prestige

Prva 4 tretmana moraju da se obave na svake 2 nedelje (zbog prirodnog ciklusa rasta dlake) posle čega bi trebalo da vidite željene rezultate. Da biste održali rezultate, jednostavno ponovite postupak svake 4 nedelje. Posle samo 8 ponovljenih tretmana možete biti bez dlačica bar 6 meseci, a sve to bez odlaska u salone i bolnih ili rizičnih tretmana.

Želiš da budeš spremna u svakom trenutku? Dočekaj leto uz Philips Lumea IPL Prestige!

foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs