Kompletna nega

Izbrišite godine, zategnite lice: Ovo je prava nega za svaku damu!

Ovako se neguje prelepa Eva Longorija

Nega
Autor:
Izbrišite godine, zategnite lice: Ovo je prava nega za svaku damu!
Foto: Promo

Odlučila sam da budem jedna od onih samosvesnih i jakih žena koje kažu da su godine samo broj, i da ih ne zanima što eto ulaze u petu ili šestu deceniju života. Nikad nisam bila pristalica estetske hirurgije, ali nisam ni za to da potpuno zanemarim izgled pa da izgledam kao da sam duplo starija nego što jesam.

Pre neki dan sam naišla na intervju jedne od najprivlačnijih dama današnjice, Eve Longorije. U njemu je govorila o svojoj svakodnevnoj rutini za negovanje kože. Istakla je da zbog posla nosi velike količine šminke, i s obzirom na to da je ušla u petu deceniju života, mora da pridaje dosta pažnje svojoj koži.

Zbog toga što sam se pronašla u Evinim rečima, odlučila sam da ispratim korake u njenoj rutini za negu kože. Otišla sam da kupim sve potrebne proizvode od L'Oréal Paris Revitalifta koji su uključivali: L'Oreal Paris Revitalift ampule, serum i masku za lice, pa sam započela svoj “bjuti tretman”.

Lice mi je bilo željno nege! Zatvorila sam se u kupatilo, odlučila da kao i Eva prvo pažljivo očistim lice tonikom, a onda nanesem L'Oréal Paris Revitalift ampulu na lice, koju sam temeljno utrljala u kožu. Primetila sam da se moja, inače suva koža, odmah nahranila lepo te da se nekako zdravo sija. Pakovanje je sadržalo 7 ampula koje bi trebalo da se nanesu svaki dan po jedna. Ja sam jednu "polomila" i sadržaj lepo razmazala po licu, vratu i dekolteu, pri tome sam nežno masirala kožu.

foto: Promo

Ovoj rutini ulepšavanja, dodala sam i L'Oréal Paris Revitalift serum koji sam nanosila svaki drugi dan, a on ima zadatak da hidrira kožu i poboljšava joj kvalitet i elastičnost. Nakon četiri sata od nanošenja seruma, osetila sam kako mi se struktura kože popravlja. Kao da je kvalitet kože odmah postao bolji. Koža je delovala nahranjeno i zdravo.

Takođe sam svaki dan koristila dnevnu kremu zahvaljujući kojoj je moja koža bila meka i nežna, kao bebina.

Večernja nega kože je izuzetno važna i posebno se savetuje svakoj ženi. Zbog toga u večernjim satima temeljno očistim lice i nanesem L'Oréal Paris Revitalift serum koji deluje kao „melem“ na moju namučenu kožu.

Pred spavanje obavezno nanosim L'Oréal Paris Revitalift noćnu kremu koja ima zadatak da spreči noćno “gužvanje” kože lica.

Novina koja mi prija je L'Oréal Paris Revitalift Filer noćna maska koja deluje na duboke bore, ublažavajući i peglajući ih, pri tome vraćajući koži volumen i sjaj.

foto: Promo

Imala sam utisak da nešto dobro radim za svoju kožu. Bukvalno sam osećala kako bore nestaju tu pred mojim očima.

Pročitala sam sadržaj, da vidim o kakvoj se magičnoj formuli radi. Ampule u svom sastavu sadrže Hijaluronsku kiselinu i to čak 10 puta Hijaluronske kiseline više od drugih formula! Osim toga, formula sadrži i vitamine B5 kao i nutrijente koje čine kožu glatkom i mekom.

Svi ožiljci i nepravilnosti se mogu lako “ispeglati” upravo zahvaljujući vitaminu B5 koji sadrži umirujuća svojstva.

L'Oréal Paris Revitalift ampule vidljivo povećavaju volumen lica, hidrirajući 6 ključnih zona: između obrva, zonu jagodica, zonu obraza, zonu vilice, oko usana i zonu konture lica.

Nakon ovih ampula bukvalno sam osetila kako mi se jagodice pune i obrazi „podižu“. Polako ali sigurno, nestajao je onaj izgled umorne i nesrećne žene.

Toliko sam se oduševila da sam to veče mirno otišla na spavanje. Tada sam znala da sam našla rešenje kako da "ispeglam" kožu bez botoksa.

foto: Promo

Ovaj tretman sam ponovila još šest puta. Nije mi bilo potrebno ogledalo da vidim kako mi je koža zategnuta, hidrirana, negovana i podmlađena. Nisam ni znala da su se moje bore ranije toliko primećivale.

Serum, dnevnu i noćnu kremu, kao i noćnu masku za lice, sada koristim stalno. Uvek ih imam u neseseru za slučaj da se probudim sa podočnjacima nakon izuzetno stresnog dana - dakle, skoro svakog dana!

Sada sam ubeđena da je ovo neophodna nega za svaku ženu koja drži do sebe: kako za Evu Longoriju, tako i za mene!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs