pogledajte

5 poznatih dama otkriva svoju bjuti rutinu: Naučite trikove od Viktorije Bekam i Kajli Džener! (VIDEO)

Zvezde nam otkrivaju kako se šminkaju i koje su njihove dnevne rutine...

Nega
10:05h Autor:
5 poznatih dama otkriva svoju bjuti rutinu: Naučite trikove od Viktorije Bekam i Kajli Džener! (VIDEO)
Rouzi Hantington-Vajtli, Foto: Profimedia

Nekada smo samo pretpostavljali koje beauty proizvode koriste glumice, pevačice i modeli, ali ta situacija se značajno promenila tokom proteklih godina i informacije su nam sada lako dostupne.

Vrlo jednostavno možemo da saznamo koju kremu koriste poznate ličnosti, da li su zadovoljni novim trendovima u domenu ruževa ili senki, a i postala da je praksa da lansiraju "beauty" kolekcije koje nose pečat sa njihovim imenom.

U tome im veoma pomažu socijalne mreže, a sa njihovim brojnim pratiocima postalo je skoro nužno da se podele saveti za savršeno šminkanje s njihovim potpisom, ali i otkrivanje lične rutine.

Kolege iz američkog Voga popularisale su ovaj format, a koncept je veoma jednostavan - u kupatilu poznate ličnosti, ispred ogledala, manekenka ili glumica korak po korak objašnjava kako se šminka i koje proizvode koristi. Dive su se tako odlučivale za dnevnu, a neke za večernju varijantu šminke, dok su druge koristile samo proizvode s ličnim potpisom.

U nastavku pogledajte koje su to beauty rutine Lili Reinhart,Viktorija Bekam i mnogih drugih.

Rouzi Hantington - Vajtli

Britanska glumica i model poznata je po prirodnom izgledu i decentnoj šminki, a sada smo videli i na koji ga način ovo tačno postiže.

Lili Reinhart

Zvezda serije "Riverdale" spada u poklonike minimalne šminke. I iako se u slobodno vreme zanima za šminku u domeni specijalnih efekata, po njenom beauty videu to ne možemo reći.

Viktorija Bekam

Kad govorima o slavnim ženama koje imaju svoje prepoznatljiv look kojem su godinama verne, onda ne smemo da izostavimo Viktoriju Bekam. Lagani "smokey" efekat na očima, savršen ten uz minimalno naglašene usne njena su mantra.

Rijana

Najzabavniji video na listi će vas naučiti i kako da usavršiti tehniku hajlajta. Uz to, mogao bi da vas inspiriše i za nešto drugačiju varijantu večernje šminke.

Kajli Džener

U videu ćete pronaći brojne korisne savete i tehnike, veoma slične profesionalnim, ali za njih će biti potrebno najmanje sat vremena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs