Poslušajte savet

Savet profesionalnog šminkera: Na ovaj proizvod nemojte nikada da trošite pare!

Erin je više puta izjavila kako nikako nema potrebe za kupovinom skupih brendova kada su se jeftinije verzije iz drogerija pokazale jednako dobre

Hair & Makeup 06.07.2018. - 22:24h Autor: cosmopolitan.rs
Foto: Profimedia

Ako pitate dugogodišnju šminkerku slavnih i ličnu šminkerku Điđi Hadid, Erin Parsons, paleta senki za oči je mejkap proizvod u koji se nikako ne isplati ulagati puno novca.

 

Naime, Erin je više puta izjavila kako nikako nema potrebe za kupovinom senki za oči skupih brendova kada su se jeftinije verzije iz drogerija pokazale jednako dobre.

 

A post shared by Erin Parsons (@erinparsonsmakeup) on

Takođe je dodala i kako više nema smisla kupovati skupe veštačke trepavice kada brendovi s povoljnijim cenama proizvode jednako dobre verzije i imaju vrlo bogatu ponudu.

 

Erin je i samoj Điđi savetovala da sarađuje s dostupnijim i jeftinijim brendovima dekorativne kozmetike jer će više ljudi moći da isproba proizvode i uveriti se u njihov vrhunski kvalitet, što je Điđi poslušala i uverila se i sama u veoma kvalitetnu šminku poznatih drogerija.

 

Što se tiče proizvoda u koje vredi uložiti, Parsons savetuje da investiramo u proizvode za lice, na primer u hajlajter, kompaktni puder, bronzer i rumenilo.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs