Lako se prave

Moderna frizura za svaku priliku: 4 ideje za jednostavne punđe!

Neće vam oduzeti mnogo vremena!

Hair & Makeup
15:41h Autor:
Foto: Shutterstock

S obzirom da postaje sve toplije, sve češće ćete imati potrebu da kosu podignete s vrata, zato smo za vas pripremili nekoliko ideja za savršene punđe, sa kojima ćete biti spremne za svaku priliku, a neće vam oduzeti mnogo vremena.

4 jednostavne trendi punđe:

1. Niska punđa

Ispeglajte kosu, zatim na četku naprskajte malo laka za kosu i očešljajte se. Očešljanu kosu vežite u niski rep. Na krajeve kose dodajte još malo laka. Kosu obmotajte oko gumice, a vrhove pričvrstite ukosnicama.

Ovo je nova hit frizura: Najlepše stoji na tankoj kosi, a lako se pravi!

foto: Shutterstock

2. Mokra punđa

Pripremite kosu na isti način kao i za nisku frizuru, a zatim uzmite pomadu za kosu i rasporedite je po celom temenu dok kosa ne bude sjajna u celini. Zatim je vežite u niski rep i odvojte dva pramena, tako da imate pramen iznad i ispod. Ova dva dela uvežite u osmicu, a njihove vrhove pričvrstite ukosnicama.

3. Kika punđa

Kosu očešljajte i vežite visoki rep. Od repa ispletite čvrstu pletenicu i obmotajte je oko gumice i pričvrstite je ukosnicama. Ukoliko imate bebi kosu, začešljajte je četkom na koju ste naprskali lak, kako bi frizura bila pesprekorna i ništa ne bi štrčalo.

4. Punđa 90ih

Odvojite nekoliko dužih pramenova koji će padati napred i uokviriti vaše lice. Kosu neobavezno, rukama oblikujte u rep na temenu iz kog ćete napraviti vrlo neobaveznu punđu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs