tutorijal

Šminkerka slavnih pokazala sve u detalje: Izgledajte kao Merlin Monro u samo 6 koraka! (VIDEO)

Poznata šminkerka slavnih, Liza Eldridž je počela da otkriva trikove u šminkanju koje su koristile najveće dive 50-tih i 60-tih godina prošlog veka. Danas nam otkriva one koje je koristila neprevaziđena Merlin Monro

Hair & Makeup 18.01.2018. - 14:48h Autor: Stil
Foto: Printscreen Youtube / Lisa Eldridge

Merlin Monro ili Norma Džin Bejker, bila je američka glumica, pevačica, model i igračica. Glumila je u brojnim uspešnim holivudskim filmovima pedesetih godina dvadesetog veka, a njeno najveće glumačko ostvarenje bila je uloga u filmu Neki to vole vruće.

 

U vreme njene najveće popularnosti, žene širom sveta su se delile na one koje su se poistovetile ili sa Merlin ili sa Džeki Kenedi. Mnoge su je kopirale ali zbog njene prirodne harizme to je uglavnom bilo nemoguće postići. Magazini i filmovi bili su preplavljeni njenim fotografijama, u kojima je nosila odevne kombinacije, imala šminku i frizure za kojom su žene ludele.

 

Liza Eldridž je nebrojeno puta u svojim tutorijalima ugošćavala poznate ličnosti i modne ikone poput Klaudije Šifer i Alekse Čang, a sada je odlučila da rekreira izgled najpoznatijih filmskih diva.  Danas je to Merlin Monro.

 

Pogledajte tutorijal pomoću koga ćete lako uspeti da usvojite po neki trik ove šminkerke poznatih oko koje se svi otimaju:

(Stil.Kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...