Oprez

Pre nego odsečete šiške: Imajte ove 4 stvari na umu!

Tek tada ćete postati svesni kako kosa brzo raste
Hair & Makeup 06.05.2017. - 20:43h Autor: index.hr
Foto: Profimedia

Šiške su lepe, ali zahtevne. Imajte na umu da ćete svako jutro potrošiti mnogo vremena da ih namestite, a isto tako ćete morati češće da idete kod frizera.

 

Moderne frizure se menjaju iz sezone u sezonu i uključuju razne boje i oblike kose, ali šiške su večni modni detalj koji je svaka žena poželela da isproba barem jednom. Iako su neverovatno slatke, pre nego se odlučite da ih osečete, razmislite kako će vam stajati, hoćete li ih moći održavati, hoće li vam dosaditi...

 

1.Imate li vremena za održavanje?

 

Šiške su lepe, ali zahtevne. Imajte na umu da ćete svako jutro potrošiti mnogo vremena da ih namestite, a moraćete češće da idete kod frizera. Ako mislite da je to previše truda, radije odustanite od šišaka jer bi vam se moglo dogoditi da svako jutro tražite ukosnice dok ponovo ne izrastu.

 

2.Imate li neposlušne pramenove?

 

Ako imate problema s tvrdoglavom kosom koja raste u čudnim smerovima, niste sami, mnogo ljudi muči ista stvar. Ali, imajte na umu, ako odsečete šiške, ne vodeći računa o tome, moglo bi se dogoditi da vam vaša nova slatka frizura sa šiškama donese više frustracije nego zadovoljstva.

3.Pokušajte s veštačkim šiškama

 

Ovaj trend je popularan među holivudskim zvezdama, ali zašto ne biste i vi pokušali. Čak i ako ne razmišljate o šiškama kao trajnijoj opciji, moglo bi biti zabavno videti kako vam stoje. Možete ih nabaviti u prodavnicama specijalizovanim za proizvode za negu kose i frizerske opreme.

 

4.Uložite u proizvod za održavanje

 

Pre nego vas počne ljutiti činjenica da se šiške jako brzo maste, nabavite kvalitetan šampon za suvo pranje koji će taj problem rešiti u trenu.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...