Napravite sami

7 dana koristila ovaj domaći serum: Kosa joj porasla čak 2 cm! (RECEPT, VIDEO)

Sami možete napraviti serum za koji modna blogerka Fara Dukai tvrdi da za svega nedelju dana vaša kosa poraste od 2 do 4 centimetra, u zavisnosti od kvaliteta i tipa vaših vlasi
Nega
19:00h Autor:
7 dana koristila ovaj domaći serum: Kosa joj porasla čak 2 cm! (RECEPT, VIDEO)
Foto: Thinkstock

Da li imate problem sa rastom kose? Ako se teško vidi napredak ili stalno puca, ne brinite, stiže rešenje.Sami možete napraviti serum za koji modna blogerka Fara Dukai tvrdi da za svega nedelju dana vaša kosa poraste od 2 do 4 centimetra, u zavisnosti od kvaliteta i tipa vaših vlasi.

Atraktivna crnka isprobala je ovo, a recept od samo 2 sastojka podelila je i sa nama.

Sve što vam je potrebno je: ulje bundeve, esencijalno ulje od mente

Zaboravite na ćelavost: Zbog ova tri sastojka kosa će vam biti kao griva! (RECEPT, VIDEO)

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Priprema: Pripremite ulje tako da ulje bundeve bude baza u koje ćete dodati svega nekoliko kapi ulja mente. Zagrejte ovu mešavinu na pari, a potom je toplu utrljajte u kožu glave, lagano masirajući.

Nakon toga zaližite kosu, pa upotrebite masažer za glavu i koristite ga od 5 do 7 minuta. To je magični trik, jer ubrzava cirkulaciju. Kada završite, operite kosu odmah ili nakon prospavane noći – izbor je vaš.

Potrebno je da ovo ulje koristite svaki dan tokom 7 dana. Ulje bundeve sadrži masne kiseline, vitamine B i esencijalne nutrijente potrebne za rast kose, dok ulje mente stimuliše i podmlađuje folikule koji su zaslužni za rast zdrave dlake.

Biljka koja sprečava ćelavost: Imamo je u baštama, malo ko je koristi!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs