Sjajni predlozi

Kombinacije za sve prilike: Ove komade treba ima svaki ženski garderober!

Kombinacija mode, kvalitetnih i udobnih materijala, printova i boja po poslednjoj modi i pristupačnih cena

Lepi & Zdravi
Autor:
Kombinacije za sve prilike: Ove komade treba ima svaki ženski garderober!
Foto: Profimedia

Ukoliko želite da i u ovim hladnim zimskim danima izgledate elegantno i moderno, imamo sjajne predloge za vas. Tunike, haljine, bluze i džemperi u kombinaciji sa čizmama uvek su pun pogodak. Kombinacija mode, kvalitetnih i udobnih materijala, printova i boja po poslednjoj modi i pristupačne cene sada su stvarnost!

Elegantna bluza od žakarda sa diskretnim printom u boji tkaknine, strukturiranog kroja i na preklop, naglašava struk i odlično se prilagođava obliku tela. Ovo je komad u kome ćete izgledati lepo i ženstveno, a koji ćete odlično kombinovati sa drugim odevnim komadima (džinsom, suknjom ili pantalonama). Sada možete da je poručite OVDE po ceni od 2.790 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Atraktivan zmijski print je musthave trend ove sezone. Takođe, sa ovom tunikom zagarantovana vam je udobnost i prijatan osećaj. Sašivena je od veoma mekanog i prijatnog materijala koji garantuje udobnost tokom celog dan. Model je komotan, a ova tunika ima i džepove. Naručite tuniku sa atraktivnim zmijskim printom OVDE po ceni od 2.890 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Veoma udoban komad, prilagodljiv i prijatan, odlično će se uklopiti sa patikama, ali i savršeno ide i uz gležnjače, cipele i čizme. Ako volite raznolikost, možete je stilizovati različitim ešarpama i drugim aksesoarima. Uz haljinu ide i kaišić u crnoj boji. Materijal je puniji,veoma mekan, na bazi poliestera sa elastinom. Cena haljine je 2890 rsd, OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Crveni efektni džemper od izuzetno mekane i neverovatno prijatne trikotaže, biće vaš najverniji pratilac tokom zime. Asimetrične je forme (napred je kraći, nazad duži). Ova forma omogućava blago sužavanje u predelu struka. Ovaj džemper obezbediće vam fantastičnu udobnost i divan osećaj u sopstvenoj koži, a sa druge strane efektan i moderan izgled. Odlično se kombinuje i sa drugim odevnim predmetima kao što su farmerke, pantalone i suknje. OVDE možete da ga poručite po ceni od 2.690 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Elegantna i veoma šik koktel haljina je idealna za veče. Model jednostavnog kroja mini dužine, obogaćen minimalno transprentnim detaljem na prednjem gornjem delu. Materijal sa elastinom se fantastično oblikuje spram figure, dezeniran na donjem delu radi efentnosti i egzotičnog prizvuka. OVDE je poručite, po ceni od 3.190 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

*Još sjajnih artikala po pristupačnim cenama možete da pogledate i poručite OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs