Savršena nega

Problematična koža glave, lica i tela: Uz ove savete zablistaćete i u zimskim danima!

Nova formula za negu od glave do pete

Lepi & Zdravi
Autor:
Problematična koža glave, lica i tela: Uz ove savete zablistaćete i u zimskim danima!
Foto: Shutterstock

Lekovita esencija od 20 minerala iz Mrtvog mora nadoknađuje zalihu minerala i mikroelemenata u ćelijama, obnavlja balans vode, oporavlja kožu i jača njene prirodne odbrambene mehanizme. Ova nova formula za negu kože lica, tela i glave, pomoći će vam da se rešite peruti, opadanja kose, akni, bora, ali i isušenog i lošeg izgleda kože tela. Poslušajte ove sjajne savete i zasijajte i u hladnim zimskim danima!

Šampon “Pharmacos Dead sea” ima dvostruko dejstvo - protiv peruti i protiv opadanja kose. Pogodan je za osetljivu kožu glave. Napravljen je od 20 lekovitih minerala iz Mrtvog mora (uključujući magnezijum, kalcijum, sumpor, bromid, jod, natrijum, cink i kalijum) aktivno oporavlja kosu i kožu glave, omogućavajući vam da se na duže vreme oslobodite peruti. Poboljšavaju mikrocirkulaciju u korenu kose, obezbeđujući pojačano hranjenje folikula, sprečavaju opadanje kose i stimulišu njen rast. Naručite ga OVDE, po ceni od 720 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Balzami često doprinose mašćenju kose i pospešuju pojavu peruti, ali “Pharmacos Dead sea” balzam imaće potpuno drugačiji efekat na vašu kosu. Balzam od blata, zahvaljujući sinergističkom dejstvu kompleksnih biološki aktivnih kompleksa i blata iz dubine Mrtvog mora, pomaže u obezbeđivanju brzog i održivog rezultata u borbi protiv peruti i opadanja kose. Možete ga poručiti OVDE po ceni od 750 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Posebnom formulom, od minerala sa dna Mrtvog mora, napravljen je preparat i za vašu kožu, koji će je omekšati, očistiti, sprečiti pojavu akni i doprineti njenom oporavku i bogaćenju mineralima. Tečna so iz Mrtvog mora je pravi lekoviti mineralni eliksir s jedinstvenim svojstvima. 20 minerala iz Mrtvog mora kompenzuje nedostatak neophodnih supstanci u koži, oporavlja, aktivira ćelijsko disanje, jača mikrocirkulaciju u svim slojevima kože, poboljšava tonus i elastičnost kože. Ovu moćnu tečnu so možete da poručite OVDE po ceni od 590 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ukoliko je vaša koža ogrubela, izgubila elastičnost, te poprimila nešto manje zdrav spoljašnji izgled Krema - piling “Pharmacos Dead sea” pomoći će vam da te probleme rešite. Krema-piling blago i veoma efikasno čisti kožu, istovremeno pružajući efekat ozdravljenja i antioksidantno dejstvo. Mineralizovana esencija zasićuje ćelije uz pomoć 20 dragocenih minerala i mikroelemenata, stimuliše procese regeneracije i obnavljanja u svim slojevima kože, čineći je kompaktnom, gipkom i elastičnom. Sada možete da je poručite OVDE po pristupačnoj ceni od 650 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ukoliko imate problem sa crvenilom kože lica ili su vam se na istom pojavili upalni procesi, sjajno rešenje krije se u intenzivnom SOS Serumu “Pharmacos Dead sea”, koji sprečava pojavu akni, normalizuje balans vode i lipida u koži, te aktivira obnavljanje epitela i pomaže u izjednačavanju kože. SOS serum je intenzivno sredstvo sa snažnim dermatološkim komponentama, koje, kao nevidljivi flaster, direktno utiče na problematične delove kože, pomažući u odstranjivnaju postojecćih nesavršenosti i štiteći od pojave novih. Možete ga poručiti OVDE po ceni od 590 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

“Pharmacos Dead sea” linija na bazi 20 minerala sa dna Mrtvog mora ima i liniju dnevnih i noćnih krema za lice i vrat (45+ i 55+). Ove sjajne kreme možete da pogledate OVDE.

foto: Promo

* Još sjajnih proizvoda po pristupačnim cenama možete da pronađete OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs