Imate li vi jednu takvu?

Kakvu prijateljicu treba da ima svaka devojka?

Australijska studija pokazala je kakve to prijateljice svaka žena zaslužuje da ima. One produžuju život, smanjuju šanse za srčana oboljenja i depresivna stanja. Saznajte ko su one
Lepi & Zdravi 13.06.2013. - 11:51h

Prijateljica iz detinjstva

 

Takva prijateljica zna sve o vama i vašoj i porodici i ona će vas uvek razumeti i nećete ikada morati da se pravdate. To je ona koja vas najbolje poznaje.

 

Brutalno iskrena

 

To je ona prijateljica koja se nikada nećete truditi da ulepša istinu. U početku to može biti itekakav šok, ali sa vremenom ćete shvatiti koliko je vredno imati takvu jednu osobu pored sebe.

 

Savetnica

 

Prijateljica koja će uvek imati spreman dobar savet. Ona pokriva svako životno polje i ne osuđuje. Ona je savetnik i saveznik.

 

Pozitivac

 

Ona sve vidi ružičasto i za nju ne postoji problem koji se ne može rešiti. Uvek će vam davati motivaciju, biti uz vas, te ćete uz takvu jednu prijateljicu sigurno učiniti nešto što se same ne bi usudile. Takođe, takve žene imaju dobar smisao za humor, vole društvo i izlaske.

 

Uspešna

 

To je prijateljica od koje mnogo toga možete naučiti i ona će vas uvek terati da budete još bolji. Takođe, sa takvom prijateljicom, možete  planirati zajedničke poslove, koji mogu biti zabavni i veoma uspešni.

 

 

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...