Novi trend

Uredite svoj životni ili radni prostor bez muke: Učinite ga vizuelno većim, ali i elegantnijim!

Linera 3D satovi omogućavaju vam da svoj životni ili radni prostor uredite bez puno muke, te da ga učinite elgantnijim i vizuelno većim

Lepi & Zdravi 20.01.2019. - 12:00h Autor: Promo
Foto: Promo

Uređenje doma poseban je izazov, ali i zadovoljstvo za većinu žena. Ukoliko ste jedna od onih koja voli da isprati trendove ne samo kada su u pitanju modni trendovi, nego i uređenje enterijera, imamo sjajan predlog za vas! Linera 3D satovi omogućavaju vam da svoj životni ili radni prostor uredite bez puno muke, te da ga učinite elgantnijim i vizuelno većim.

 

Najnoviji trend su fantastični 3D samolepljivi satovi! Enterijeru daju potpuno drugačiji izgled. Oni su veličine 1m x 1m i imaju efekat ogledala. Debljina brojeva je 1,1cm, a oni su samolepljivi i mogu se lepiti na sve podloge. Moguće ih je odlepiti uz minimalne tragove na zidu. Centralni deo sa kazaljkama kači se na ekser, a kompletu dobijate i papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva i upustvo sa slikama za postavljanje. Njihova cena je 2988 rsd, a u ponudi je više različitih modela. OVDE ih možete pogledati i naručiti, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ovaj model je kombinacija - dekoracije u vidu crtica i brojeva. Baterija nije uključena u komplet kod nijednog sata, a koristi običnu bateriju 1,5v AA.OVDE možete pogledati navedeni sat ispod sa slike.

foto: Promo

3D samolepljivi zidni sat dimenzija 1m X 1m, elegantnog izgleda sa crnim rimskim brojevima i kazaljkom od crnog aliminijuma savršen je za uređenje svake prostorije u vašem domu. Može da se lepi na sve podloge, a pri odlepljivanju ostavlja minimalne tragove na zidu.

foto: Promo

Ukoliko više volite različite oblike i figure, onda je Akrilni samolepljivi sat Vila pravi izbor za vas. Ovaj sat ima efekat staklenog ogledala, dok su njegove dekoracije samolepljive. Njega možete poručiti OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima, po ceni od 1.992 rsd.

foto: Promo

 

Ako ste ljubitelj upečatljivog, modernijeg stila, onda je sat sa crnim brojevima, pravi izbor za vas. Kako možete da vidite na slici, iako je nalepljen na zid, moć 3D efekta daje doživljaj kao da lebdi u zraku. Možete da ga poručite OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima, po ceni od 2.988 rsd.

foto: promo

 

Nešto manje upečatljiv, ali ne manje lep je sat srebrne boje. Krase ga kombinacija crtica i slova, a sjajno može da se uklopi u bilo koji prostor, zbog svoje neutralnost, nenapodnosti i modernosti. Ukoliko mislite da je baš on ono što je potrebno vašem životnom i radnom prostoru, poručite ga OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima, po ceni od 2.988 rsd.

foto: Promo

 

Celokupan asortiman, mnogo drugih modela, po veoma pristupačnim cenam na sniženju možete OVDE pogledati.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...