Sjajni predlozi

Elegantne poslovne kombinacije i u zimskim danima: Zablistajte uz OVE sjajne modele! (FOTO)

Kombinacija mode, kvalitetnih i udobnih materijala, printova i i boja po poslednjoj modi

Lepi & Zdravi
Autor:
Elegantne poslovne kombinacije i u zimskim danima: Zablistajte uz OVE sjajne modele! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ukoliko želite da i u ovim hladnim zimskim danima izgledate elegantno i moderno, imamo sjajne predloge za vas. Tunike i haljine u kombinaciji sa čizmama uvek su pun pogodak. Kombinacija mode, kvalitetnih i udobnih materijala, printova i boja po poslednjoj modi i pristupačne cene sada su stvarnost!

Ako volite da vam je udobno i da se osećate veoma prijatno u onome što nosite, a u isto vreme volite aktuelne trendove, onda je ova atraktivna tunika sa šifonom savršen komad za vas. Komotan model i prijatan materijal garantuju izuzetnu udobnost tokom celog dana i najprijatniji osećaj u sopstvenoj koži. Rojal plava boja garantuje efektan, sofisticirani izgled. Ovu atraktivnu i efektnu tuniku možete da poručite OVDE po ceni od 2.890 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Atraktivan zmijski print je musthave trend ove sezone. Takođe, sa ovom tunikom zagarantovana vam je udobnost i prijatan osećaj. Sašivena je od veoma mekanog i prijatnog materijala koji garantuje udobnost tokom celog dan. Model je komotan, a ova tunika ima i džepove. Naručite tuniku sa atraktivnim zmijskim printom OVDE po ceni od 2.890 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Udobna, topla i mekana haljina odličnog kroja, asimetrične dužine, za svaki dan je odličan predlog za sve dame koje vole komfornu odeću. Ovo je model koji će vam biti od najveće koristi, jer vam uvek daje odličnu mogućnost kad god ne znate šta da obučete. Materijal: poliester, viskoza, elastin. OVDE je možete poručiti, po ceni od 2890 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Veoma udoban komad, prilagodljiv i prijatan, odlično će se uklopiti sa patikama, ali i savršeno ide i uz gležnjače, cipele i čizme. Ako volite raznolikost, možete je stilizovati različitim ešarpama i drugim aksesoarima. Uz haljinu ide i kaišić u crnoj boji. Materijal je puniji,veoma mekan, na bazi poliestera sa elastinom. Cena haljine je 2890 rsd, OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Elegantna i veoma šik koktel haljina je idealna za veče. Model jednostavnog kroja mini dužine, obogaćen minimalno transprentnim detaljem na prednjem gornjem delu. Materijal sa elastinom se fantastično oblikuje spram figure, dezeniran na donjem delu radi efentnosti i egzotičnog prizvuka. OVDE je poručite, po ceni od 3.190 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Još sjajnih artikala po pristupačnim cenama možete da pogledate i poručite OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs