Evo kako

Svetlana izlečila kataraktu narodnim lekom: Doktori joj nisu verovali! (RECEPT)

Lečila se tim narodnim lekom tačno mesec dana, ne propuštajući ni dan

Lepi & Zdravi 03.01.2019. - 19:13h Autor: uspesnazena.com
Foto: Profimedia

Prijateljici moje mame, Svetlani, postavili su pre nekoliko godina na očnoj klinici vrlo neprijatnu dijagnozu –katarakta. Naravno, veoma se zabrinula i odlučila da se podvrgne lečenju. Prepisali su joj specijalne kapi za oči i naočare.

 

Međutim, nakon šest meseci, pregled je pokazao da se ništa nije promenilo – katarakta je i dalje bila prisutna. Dobro je bar da se stanje nije pogoršalo, bolest nije napredovala. Onda je čula od ljudi u čekaonici kod lekara, da za lečenje katarakte postoji dobar narodni lek, poznate isceliteljke. Posavetovala se s lekarima, ali oni su bili skeptični. Svetlana je ipak odlučila da isproba i tu terapiju.

 

Lečila se tim narodnim lekom tačno mesec dana, ne propuštajući ni dan i šta se dogodilo? Na sledećoj kontroli, lekari nisu pronašli ni traga od katarakte sasvim je nestala! Vid joj se takođe znatno poboljšao.

 

Dobro pogledajte: Vaše oči otkrivaju da li ste pod stresom!
 

 

 

Recept:

 

Potreban vam je komad flanelske tkanine, dovoljno guste da drži vodu. Sašijte od nje dve vrećice, veličine 5 x 5 centimetara. Zatim u svaku vrećicu stavite po tri u vrh pune kafene kašičice semena mirođije.

 

Vrećice vežite, stavite u emajliranu posudu i prelijte hladnom vodom, tako da budu sasvim potopljene. Posudu zagrejte do ključanja i kuvajte seme mirođije u vrećicama dva minuta. Zatim izvadite vrećice cediljkom na tanjirić, da se iz njih ocedi voda.

 

Još tople vrećice stavite na zatvorene oči. Prekrijte ih celofanom i toplim peškirom. Držite ih na očima dok se ne ohlade, oko 10-15 minuta.

 

Ovaj tretman se radi uveče, pre spavanja. Tako pripremljene vrećice se mogu upotrebiti dva puta, a zatim se seme baca. Same vrećice se ne bacaju – dovoljno ih je isprati čistom vodom, bez sapuna, napuniti novim semenom i nastaviti lečenje. Svaki put treba uzeti novu, čistu vodu.

 

Isprobajte ovaj recept. Nadam se da će vam pomoći, kao što je pomogao prijateljici moje mame.

 

8 namirnica za žensko zdravlje: Bolje su od svih lekova, a svakodnevno ih jedete!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...