3 fenomenalna bjuti saveta: Kako da za Novu godinu zasijate punim sjajem?

Zablistajte u novogodišnoj noći uz male trikove koji zahtevaju minimalno vremena i negujući se stvarčicama koje jako malo koštaju, a neverovatno su efikasne

Lepi & Zdravi
Autor:
3 fenomenalna bjuti saveta: Kako da za Novu godinu zasijate punim sjajem?
Foto: Profimedia

Očistite lice

Vreme je da već sada dubinski očistite svoju kožu i rešite je dosadnih mitisera i masnoće – CRNA MASKA za sve tipove kože, a efekti su vidljivi već nakon prvog korišćenja. Nanesete je na lice, sačekate da se osuši, a potom je „odlepite“. Bićete zapanjeni time šta ćete na njoj pronaći, a sve to je zapravo bilo skriveno u vašim porama!

VELIKA AKCIJA: Danas je pozivom na 011/6 888 999 ili poručivanjem online OVDE možete kupiti po nikad nižoj ceni – 10 kesica za samo 990 din!

foto: Promo

Učinite zube beljim

Kako god da želite da se našminkate, vaši zubi će doći do izražaja te večeri jer, razume se, planirate da budete veseli, nasmejani i da puno pevate. Ako niste zadovoljni belinom svojih zuba, a nemate vremena ni novca da ih izbeljujete u ordinaciji, pojmoći će vam 3D White trake! Ove tračice na sebi imaju sloj gela za izbeljivanje zuba bezbednog za gleđ, a rezultati se vide već 4 dana nakon korišćenja. Izbeljuju zube izuzetno efikasno, a pritom se vrlo lako nanose.

VELIKA AKCIJA: OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 danas možete poručiti pakovanje od 14 kesica (1 kesica sadrži 1 traku za gornju vilicu + 1 traku za donju vilicu) po SUPER SNIŽENOJ CENI od 990 din!

foto: Promo

Negujte pete

Kada proslava Nove godine bude prošla, zbog silnog đuskanja će biti neophodno da sredite svoje umorne noge. Sa ovom genijalnom stvarčicom vam je potrebno svega 1 minut vremena da ih sredite – Personal Pedi električna turpija za pete! Uz nju ćete imati uredna i meka stopala tokom cele zime i nećete morati da potrošite novac na tretman u salonu i na skupi preparat koji nema efekta.

VELIKA AKCIJA: Danas je možete poručiti na broj 011/6 888 999 ili online OVDE po ceni od SAMO 1.290 din!

foto: Promo

Ne čekajte, jer Nova godina je blizu! Pozovite odmah 011/6 888 999 i poručite neku ili pak sve navedene stvarčice i uživajte sređujući se!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs