Olakšajte sebi

Uklonite dlačice sa kaputa i džempera: Konačno smo našli rešenje!

Stvarčica koja rešava problem za tili čas

Lepi & Zdravi 08.12.2018. - 12:00h Autor: Promo
Foto: Shutterstock

Period kada se nose zimske kape podrazumeva da vam kosa opada više nego inače. Svuda, pa samim tim i po odeći i garnituri. Ova stvarčica je sjajno rešenje za taj problem – pogledajte je OVDE!

 

Neobična četka FUR WIZARD je savršena za uklanjanje dlaka koje vam opadaju po kaputima, džemperima, duksevima, ali i za uklanjanje kose i dlaka od ljubimaca sa nameštaja. Zašto je bolja od drugih „alatki“ namenjenih za istu stvar? Zato što je njom samo dovoljno preći preko željene stvari u pravcu naznačene strelice, a potom se sam FUR WIZARD čisti tako što ga jednostavno uvučete i izvučete iz njegovog postolja. I to je baš, baš sve! Danas ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti po AKCIJSKOJ CENI od 990 rsd!

foto: Promo

GRATIS GRATIS GRATIS - Uz veliki se dobija i mali FUR WIZARD koji zauzima jako malo mesta u torbi i lagan je. Praktično je imati ga ako je potrebno očistiti odeću ili npr. sedište u autu.

foto: Promo

Iskoristite priliku i poručite Fur Wizard po super SNIŽENOJ CENI! Poručite odmah OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...