tajne lepote

Učite od najnegovanijih: Francuskinje ne preskaču ovih 5 rituala i izgledaju kao boginje!

Otkrivamo vam dugo skrivane tajne najnegovanijih žena sveta

Lepi & Zdravi
Autor:
Učite od najnegovanijih: Francuskinje ne preskaču ovih 5 rituala i izgledaju kao boginje!
Foto: Shutterstock

Francuskinje važe za jedne od najlepših i najnegovanijih žene na svetu, a kako bi održale svoj izgled imaju i neke posebne tajne i rituale.

Blistava koža

Čuli ste za micelarnu vodu, zar ne? Naravno da jeste, jer je u poslednjih nekoliko godina upravo ovaj proizvod postao obavezan za baš svaku devojku.

Da li ste, međutim, upoznati sa tim da je formulacija ove esencije nastala baš u Francuskoj? Voda sa česme bila je pregruba za žensku kožu pa je tokom umivanja i uklanjanja šminke potpuno isušivala kožu lica, što je, podrazumeva se, veliki problem.

Jedan francuski brend je zato smislio rešenje formulisanjem micelarne vode koja u samo nekoliko poteza čisti lice, bez potrebe za ispiranjem. PH neutralnost omogućava korišćenje ovog proizvoda i ljudima sa izuzetno osetljivom kožom. Da, već ste pogodili - bila je to micelarna voda bez koje milioni žena danas ne mogu da zamisle svoj ritual održavanj lepote.

6 lakih trikova za lepotu: Francuskinje se zaklinju u njih!

foto: Profimedia

Da li ste znali da je prvi šampon za suvo pranje nastao baš u Francuskoj, 1971. godine? Bio je namenjen novonastalim majkama da bi im, dok su još u bolnici, kosa ipak izgledala čisto. Kako za nekoliko sekundi uspeju da vrate volumen i blistavost vaše kose, nije ni čudo što su jedan od najprodavanijih proizvoda ikada!

Više od termalne vode

Brzu hidrataciju lica postići ćete najlakše nanošenjem termalne vode u spreju. Pošto je jednostavna za korišćenje, možete je naneti na poslu, u svom krevetu, pa čak i u noćnom izlasku. Francuskinje čak predlažu da je koristite umesto spreja za setovanje šminke.

Sjajna završnica

Francuskinje su suvim uljem zarazile čak i poznate zvezde! A kako i ne bi, kad ovako formulisan proizvod zaista ostavlja prelep trag kako na vašem telu, tako i na kosi. Svetlucavi trag u kombinaciji sa formulom hranljivih ulja učiniće vašu kosu blistavom, a kožu mekanom poput svile.

Francuskinje imaju svoje 3 tajne veštine: Ovako održavaju brak uvek svežim i uzbudljivim!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs