Zabavno i lepo

Dekorisanje napitaka je potpuni hit: Neka vaša kafa bude drugačija za samo nekoliko sekundi!

Ulepšajte jutro sebi ili voljenim osobama

Lepi & Zdravi
Autor:
Dekorisanje napitaka je potpuni hit: Neka vaša kafa bude drugačija za samo nekoliko sekundi!
Foto: Profimedia

Meda, cvet, srce ili neki slični oblik u kafi vam često popravi raspoloženje kada sednete u kafić. Voleli biste da sebi ovaj ugođaj priuštite i kod kuće, ali ne znate kako da postignete da se vaša kafa „šareni“ – pogledajte OVDE šta će vam omogućiti da dekorišete kafu kao profesionalac!

Predivno našaranom kafom možete sebi i voljenoj osobi ulepšati jutro, a i gostima ćete sigurno izmamiti prijatan osmeh kada vide da ste se potrudili da je dekorišete. Ovi fantastični šabloni koji su neverovatno jednostavni za korišćenje će vam omogućiti da ukrasite kafu oblikom jelke, srca, preslatkog pande i sl. Ono što ih čini još boljim je to što možete ukrasiti ne samo kafu, već i toplu čokoladu i najrazličite vrste torti i kolača. Danas se OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 može kupiti set od čak 16 šablona po HIT CENI od samo 490 rsd!

foto: Promo

Ako ste vlasnik nekog ugostiteljskog objekta i želite da svojim gostima pružite još veći ugođaj kada dođu na svoju prvu jutarnju kafu, ovi šabloni su idealni za dekorisanje. Interesantnim oblicima na kafi im zaista možete ulepšati dan i pokazati im da mislite na njih i da treba ponovo da vas posete.

Iskoristite sniženje i poručite odmah svoje pakovanje šablona OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs