Spremne za bikini: Budite u top formi uz pomoć ova dva trika!

Ako vam nedostatak vremena ne dozvoljava da redovno vežbate, a ipak želite dobro da izgledate, da skinete koji kilogram i zategne telo, ove 2 spravice će vam pomoći da to postignete brže i da se mnogo manje (a nekad ni uopšte) umarate

Lepi & Zdravi
Autor:
Spremne za bikini: Budite u top formi uz pomoć ova dva trika!
Foto: Profimedia

Trenažer za trbušnjake Six Pack – čudotvorni izum koji je mnogima pomogao da dovedu svoju figuru u perfektnu formu, a među njima su i mnogi poznati glumci i pevači. Funkcioniše na principu elektro stimulacije mišića koja je klinički dokazana kao efektna. On vam može pomoći da izgubite višak kilograma, zategnete mišiće i opustite se dok vas masira. Izuzetno je lak za korišćenje, prijatan za nošenje i ultraefikasan! Ima 15 nivoa stimulacije, jedan tretman traje 23 minuta i to je sasvim dovoljno za jedan dan. Danas ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti po AKCIJSKOJ ceni od 2290 din!

foto: Promo

Shake Weight teg – Ovaj revolucionarni teg je pomogao hiljadama žena da postignu i održe definiciju ruku! Sasvim je lagan, jer radi na principu dinamičke inercije – brzo ga pomerate i on tako stvara mini vibracije koje ustvari pomažu oblikovanju ruku. Potpuno je drugačiji u odnosu na sve što postoji na našem tržištu! Anatomski je dizajniran tako da vežbanje sa njim postaje pravo zadovoljstvo. Možete ga poručiti OVDE ili na broj 011/6 888 999 po SNIŽENOJ CENI od 1690 din!

foto: Promo

Ne čekajte previše, jer su količine ograničene! Požurite – pozovite na broj 011/6 888 999 i poručite odmah ove fantastične spravice koje će vam pomoći da odlično izgledate!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs