Oduševite ga

Poklon koji će zapamtiti: Kako da iznenadite svog muškarca!

Postoje komadi koji su večiti, klasični i odgovaraju svima, bez obzira na godine

Lepi & Zdravi
Autor:
Poklon koji će zapamtiti: Kako da iznenadite svog muškarca!
Foto: Shutterstock

Neka vaš poklon zapamti! Svi muškarci koji cene stil, znaju da uz moderan dizajn, mora da ide i kvalitet, dobar materijal i izrada. Postoje komadi koji su večiti, klasični, odgovaraju svima bez obzira na godine, a na sve pomenuto moramo da dodamo i pristupačne cene. Ovim poklonima sigurno neće moći da odoli, tako da ga iznenadite sjajnim komadima koji će ga dugo služiti!

Dobar novčanik je predmet koji je svakom muškarcu potreban! Najbolji izbor i najdugovečniji je svakako kožni novčanik. Muški kožni novčanik Valentini, koji dolazi sa sjajnim pakovanjem je pun pogodak, sadrži 8 delova za kartice, dva dela za papirni novac, kao i jedan za sitni. Dostupan je u braon i crnoj boji, njegova cena je 3290 rsd, OVDE ga možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

Kožni novčanik Enrico Benetti je klasični model sa kojim nikada nećete pogrešiti. Vrlo je funckionalan i prostran, od vrhunskog materijala i veoma dobre izrade. OVDE ga možete odmah poručiti, po ceni od 3290 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

Svakom muškarcu je potrebna i dobra torbica. Za muškarce koje cene stil je torbica Falco, koja je od mešavine kože i platna. Torbica je domaće proizvodnje, izuzetnog kvaliteta i izrade, kao i sjajnog dizajna. Dostupna je u teget, braon i crnoj boji. OVDE je možete odmah poručiti, po ceni od 3690 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ovo je još jedan sjajan model torbice! Takođe je domaće proizvodje, veoma kvalitetna, mešavina kože i platna i svakom muškarcu će dobro doći, jer je vrlo funkcionalna, a sa druge strane i vrlo moderna - model koji se uklapa u sve modne stilove. Njena cena je 3490 rsd, OVDE je možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ranac je takođe potreban svakom muškarcu. Prvoklasni ranac Enrico Benetti je holandske proizvodnje, vrlo praktičan i kvalitetan. Vrlo je prostran i moderan. Njegova cena je 4690 rsd, OVDE ga odmah poručite, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Svakom muškarcu je dobar kišobran neophodan. Ovaj kišobran je odličnog kvaliteta, i ima automatsko otvaranje i zatvaranje. Veoma je moderan i efektan. Za 1490 rsd, ga možete OVDE poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Još sjajnih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs