Odlično rešenje

Savršeno glatko lice: Kako da se rešite upornih dlačica bez bola!

Mala, elegantna stvarčica nalik karminu kojom ćete ukloniti svaku dlačicu na licu koju primetite i koja vas nervira

Lepi & Zdravi
Autor:
Savršeno glatko lice: Kako da se rešite upornih dlačica bez bola!
Foto: Shutterstock

Ako imate dlačice na licu, onda znate koliko to može biti iritantno, naročito kad znate da se vide i ispod šminke. Znate koliko neprijatno može biti kada ih depilirate i kada pocrvenite, kada vam od voska izađu bubuljice, ali i koliko ojačaju ako koristite brijač. Krajnje vam je neprijatno kada vas partner pomazi po licu i oseti ih. Na sreću, sada postoji rešenje bolje od depilacije i brijača, a potpuno je BEZBOLNO – pogledajte OVDE.

Sada se dlačica sa lica možete rešiti same, kod kuće ili bilo gde drugde gde se nađete a da je to potrebno uraditi, a da pritom izbegnete bilo kakav bol i bilo kakve iritacije. Kako? FLAWLESS aparatom! Ovo je mala, elegantna stvarčica nalik karminu kojom ćete ukloniti svaku dlačicu na licu koju primetite i koja vas nervira, a da pritom nećete morati da čekate da izraste do određene dužine. Hipoalergenska sečiva na vrhu će ukloniti i najkraću dlaku! Danas se OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 može kupiti po promotivnoj ceni od 1490 rsd!

foto: Promo

Bez posekotina, bez alergije! Brzo i neverovatno lako! Možete ga poneti i u najmanjoj torbi, jer je neverovatno mali i lagan, a ipak super efikasan.

Poručite Flawless aparat po AKCIJSKOJ ceni i recite zbogom upornim dlačicama! Naručite online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs