Fantastični predlozi

Budite oličenje stila ovog proleća: Sjajni komadi za sve prilike

Proleće je uveliko stiglo, a sa njim i lepše vreme. Raspoloženje svima raste, a ista stvar se može dogoditi i sa vašim samopouzdanjem

Lepi & Zdravi
Autor:
Budite oličenje stila ovog proleća: Sjajni komadi za sve prilike
Foto: Profimedia

Postoje komadi garderobe koji čine da se sjajno osećate u svojoj koži, koji daju posebnu dozu elegancije, a nosivi su u svim prilikama. Pogledajte fantastične predloge, koji su simbol kvaliteta, stila i poslednjeg trenda.

Dobru bluzu svaka dama treba da poseduje u svom ormanu. Ova elegantna bluza je jednostavnog kroja, intenzivno naglašava ženstvenost i savršeno se uklapa u razne aktivnosti i stilove. Odlično se kombinuje uz pantalone ili cigaret suknje, ali i farmerkama dodaje upečatljiv ton. Materijal je poliester visokog kvaliteta sa elastinom. Ovu bluzu sa otvorenim ramenima, koji su apsolutni hit ove sezone, možete poručiti OVDE, po ceni od 2190 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ova elegantna bluza od muslina je pravi pogodak! Blagi V izrez i diskretno naglašen struk daju posebnu čar svakom stajlingu. Materijal je muslin divnog kvaliteta, za raskošan osećaj prilikom nošenja. Karneri su obavezan detalj ove sezone, te su ovi rukavi ukrašeni upravo njima. Cena bluze je 2290 rsd, OVDE je možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Haljina je komad koji je večit! Ova fantastična haljina je u modernom casual stilu, koja će vam biti nezamenljiv saveznik u svim aktivnostima. Odlično će se uklopiti u sve dress kodove, od poslovnih koje prate blejzeri i potpetice, do sasvim sportskih praćenih vašim najudobnijim patikicama. Uz model midi dužine, sa imitacijom pojasa i naborima ispod grudi, omogućeno je savršeno pristajanje uz svaki oblik tela, uz maksimalno prikrivanje eventualnih nedostataka. Veoma je laka za održavanje, što svaka dama itekako zna da ceni. Poručite je OVDE odmah, po ceni od 2990 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Crvena haljina je nešto što morate imati, jer sa njom nema greške u stajlingu!

Ova veoma elegantna večernja haljina je istovremeno jednostavnog i upečatljivog kroja. Jednostavan kroj je osnov elegancije i sofisticiranosti, a diskretna čipka kojom su obogaćeni rukavi daje poseban pečat celokupnom izgledu i intenzivno naglašava ženstvenost. Dužina haljine je 91cm. Materijal je poliester visokog kvaliteta sa elastino. OVDE je možete poručiti za 3990 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ukoliko volite dugačke i efektne haljine, ovaj model je pravi izbor za vas. Haljina je za ozbiljne ljubiteljke leopard printa, koje tačno znaju šta žele i kako to da dobiju. Ovaj odličan model dužine do članaka, koji će fantastično prikriti sve eventualne nesavršenosti. Rastegljivi pojas će istaći struk i naglasiti ženstvenost. Materijal je šifon divnog kvaliteta, u kome ćete se osećati zaista raskošno. Cena haljine je 4990 rsd, OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Još sjajnih predloga, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs