Za besprekorna stopala

Vreme je za sandale: Magične čarape za mekane i lepe pete!

Najjednostavniji način da nahranite kožu stopala

Lepi & Zdravi
Autor:
Vreme je za sandale: Magične čarape za mekane i lepe pete!
Foto: Profimedia

Zbog lepe, ali često neudobne obuće, žene često muče muku sa ogrubelom kožom stopala. Ako ste i vi jedna od onih koja svašta macka na njih i turpija ih do iznemoglosti, onda znate o čemu pričamo. Sada postoji jednostavniji način da nahranite kožu stopala i učinite je mekom i lepom – pogledaje OVDE kako.

Ne, više ne morate da dajete bogatstvo na skupe tretmane u salonima da biste uvek imale besprokorna stopala. Sada su dovoljne SPA GEL čarape! Ove specijalne čarape su toliko prijatne za nošenje da ćete obožavati da ih nosite.

Specijalne su jer njihova unutrašnjost sadrži gel-balzam koji neguje kožu stopala i čini je glatkom i mekom. Efekti se vide već nakon prvog nošenja, a dovoljno je nositi ih samo 20 min dnevno. Danas se OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 mogu kupiti po SNIŽENOJ CENI od samo 990 rsd!

foto: Promo

Spa Gel čarape mogu da traju otprilike 2 meseca ako ih nosite svakodnevno 20 min dnevno. Preporučuje se nošenje neposredno nakon tuširanja kada je koža već počela da mekša usled toplote vode. Gel koji sadrže je blagotvoran i za eventualne rane i ožiljke, ali i žuljeve na stopalima.

Iskoristite ovo fantastično SNIŽENJE i naručite Spa Gel čarape po EXTRA CENI! Poručite online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs