Spas za vlasnike životinja

Ljubimci u stanu: Sačuvajte nameštaj na veoma jednostavan način!

Otarasite se dlaka po celoj kući

Lepi & Zdravi
Autor:
Ljubimci u stanu: Sačuvajte nameštaj na veoma jednostavan način!
Foto: Profimedia

Iako obožavate svog ljubimca, sigurno vam se smučilo da svuda po kući ostavlja za sobom dlake koje više ne znate čime da pokupite! A definitivno su najiriantnije one koje ostanu na kauču, jastucima i vašoj odeći. Evo najjednostavnijeg načina da ih se rešite – pogledajte OVDE!

Fur Wizard je neverovatna sprava za eliminisanje dlaka! Neverovatno je efikasan i može da ukloni i najupornije dlake sa kreveta, kauča, fotelje, pa i odeće. Za razliku od ostalih stvari koje imaju istu namenu, sa Fur Wizardom vam nikad nikad neće biti potrebni zamenski delovi i nećete NIKAD moći da ga potrošite! Čišćenje obavljate vrlo brzo, u samo 3 koraka: prevučete preko željene površine u pravcu strelice na Fur Wizardu, ubacite ga u postoje kada se nakupi dlakama, izvučete ga i kraj, ponovo je čist! I on i vaš nameštaj i odeća! Danas ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 poručite po AKCIJSKOJ CENI od 990 rsd!

foto: Promo

Sa velikim Fur Wizardom u pakovanju dobijate i manji Fur Wizard koji lako stane u torbu i koji po potrebi možete poneti kada negde putujete. A u sledećem videu pogledajte koliko je Fur Wizard zapravo praktičan:

Poručite odmagh svoj Fur Wizard i jednom za svagda se rešite upornih dlaka! Poručite odmah OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs