Sjajna ponuda

Top 7 odevnih predmeta za proleće 2018: Komadi za svaku priliku! (FOTO)

Odeća koja podiže samopouzdanje

Lepi & Zdravi
Autor:
Top 7 odevnih predmeta za proleće 2018: Komadi za svaku priliku! (FOTO)
Foto: Profimedia

Volite komade garderobe koji se mogu nositi u svim prilikama? Imamo odlične predloge za vas - modele koji pristaju svim generacijama, koji su kvalitetni, udobni, moderni i pre svega veoma pristupačni. Ovi komadi podižu sampouzdanje, pa ćete zablistati punim sjajem u važnim momentima za vas.

Ova sportsko – elegantna haljina omogućava veliki izbor različitih kombinacija, kako za posao, šetnju po gradu tako i za večernje izlaske i štikle. Može se nositi na više načina, rastegljiva ranfla omogućava da se prilagodi dužina – potpuno puštena do iznad kolena, blago skraćena ili baš mini. Rukavi se isto mogu pustiti do preko zgloba ili podaviti na tričetvrt dužinu. Dostupna je u 11 boja, njena cena je 1690 rsd, OVDE je možete odmah naručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Zip haljina dugih rukava je jedna od onih haljina u kojima ćete izgledati fantastično bez mnogo truda. Ovo je elegantna mini haljina sa V izrezom, koja prati liniju tela, ali nigde nije preterano uska, ima zanimljive dugmiće duž rukava, i zip srebrne ili zlatne boje duž čitavih leđa. Kombinacija izazovnog zipa, ¾ rukava, elegantnih detalja, klasičnih boja, materijala i dizajna je svrstava u one komade odeće koji se mogu nositi za svaku priliku i koje svaka žena treba da ima u ormanu. OVDE je možete odmah poručiti, po ceni od 1690 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. Dostupna je u 3 boje.

foto: Promo

Još jedna haljina koja je vanvremenski, kul komad u kome ćete izgledati besprekorno! Šira haljina koja se skuplja iznad kolena sa kul skrivenim džepovima sa strane, idealan je dnevni komad koji će učiniti da izgledate stilski besprekorno, ma kako malo vremena imale za izlazak iz kuće. Haljina je dostupna u čak 11 boja, njena cena je 1390 rsd, OVDE je odmah možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Volite farmerke? Ponesite komad koji je vanvremenski! Ovo je zanimljiv model uzanih crnih farmerki sa dosta likre koji pristaje svakoj građi. Blago su iscepane i imaju ringlice i alke na prednjim i zadnjim džepovima. Cena pantalona je 1980 rsd, OVDE ih možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Klasičan model farmerki je večan! Ovaj model uzanih klasičnih pantalona je jednostavan, sa dosta likre koji pristaje svakoj građi. Možete nositi u sportskoj, ali i u elegantnoj varijanti. Dostupne su različite veličine po ceni od 1980 rsd. OVDE ih možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Elegantan, moderan, šik blejzer od luksuznog bukle materijala sa kožnim rukavima i zipom, je neophodan komad odeće za svaku poslovnu ženu. Kombinacija oštrijih crta i prefinjenosti uneće dah šarmantnih pariskih modnih pisti u svaku vašu kombinaciju. Dostupan i sa teget rukavima. Cena bljezera je 1870 rsd, OVDE ga možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Još jedan savršeni kratki bukle blejzer! Blejzer sa lancem će svaku vašu kombinaciju učiniti šik i modernom! Dostupan je u 5 varijanti, sa i bez sjaja. Ovo je blejzer koji će vam pomoći da postignete savršeni balans između strogo poslovnog i neodoljivo ženstvenog. Njegova cena je 1980 rsd, OVDE ga poručite, ili radnim danima na broj telefona 011/4420-502.

foto: Promo

Još fenomenalnih predloga po pristupačnim cenama možete OVDE pogledati.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs