100% vegansko

Koža bez celulita, strija i drugih nesavršenosti: Ovo je najbolja prirodna nega za vaše telo!

Priroda je uvek najbolje rešenje

Lepi & Zdravi
Autor:
Koža bez celulita, strija i drugih nesavršenosti: Ovo je najbolja prirodna nega za vaše telo!
Foto: Shutterstock

Koža lica i tela nam može biti nezadovoljavajućeg stanja, ukoliko se ne neguje na pravi način. Sve nepravilnosti kože od strija, celulita, lošeg izgleda, je najbolje tretirati prirodnim sastojcima. Osim što su najefikasniji, oni i najblagotvornije utiču na kožu i dobre su za sve tipove. Sve što je potrebno za pravilnu i zdravu negu, nalazi se upravo u prirodi. Pogledajte 100% prirodne i veganske proizvode, koji će vam olakšati borbu sa lošim stanjem kože.

Uklonite sve nečistoće i toksine sa kože i iz pora! Maska za lice Crno zlato će vam pomoći u tome! Maska zadrži zeolit, bentonit i aktivni ugalj, koji poseduju sposobnost vezivanja slobodnih radikala, toksina i teških metala. Pogodna je za sve tipove kože, a naročito za masnu kožu, jer reguliše lučenje sebuma. Pakovanje sadrži količinu koja je dovoljna za do 10 upotreba. Njena cena je 490 rsd, OVDE je možete odmah poručiti, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Da bi vaša koža bila pravilo negovana, svakako je prvi korak da je temeljno čistite i potpuno skinete sve ostatke šminke. Micelarno ulje Cleanser, je kombinacija micelarne tehnologije i hranljivih biljnih ulja, koji kožu dubinski čiste i uklanjaju svu šminku. Ovo micelarno ulje ne ostavlja masne tragove na koži, pogodno za osetljivu kožu, uklanja vodootpornu šminku i namenjeno za kućnu i profesionalnu upotrebu. Njegov sastav čine: Ulje koštica grožđa, ulje ricinusa, decyl glucoside (biljnog porekla), pentylene glycol (biljnog porekla), etarska ulja lavande i geranijuma. Cena preparata je 1290 rsd, OVDE možete da ga poručite, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Sprečite starenje kože! Antioxidant serum za lice je serum sa visokim sadržajem esencijalnih masnih kiselina, snažnim aktioksidansima, likopenom i fitosterolima. Pomaže koži da održi elastičnost, sprečava prevremeno starenje i štiti je od potencijalno štetnog delovanja slobodnih radikala iz okruženja. Sastav seruma čine ulje šafranike, ulje semena šipka, brusnice, brokolija i maline, etarska ulja šargarepe, tamjana i geranijuma. OVDE ga odmah možete poručiti, po ceni od 1690 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima. Napomena: Dostava za ovaj proizvod je besplatna.

foto: Promo

Hijaluron serum za lice smanjiće “nabore“ na vašem licu i dekolteu, posle nanošenja koža je glatka nekoliko časova, a redovnom upotrebom potpuno eliminiše sitne bore. Hijaluronska kiselina je važna komponentna vezivnog tkiva i zbog sposobnosti da skladišti ogromnu količinu vode (do šest litara po gramu) odgovorna je za čvrstinu i optimalnu hidrataciju kože. Međutim, starenjem opada sposobnost organizma da proizvodi hijaluronsku kiselinu, zbog čega koža gubi elastičnost i dolazi do nastanka bora. Redovnom upotrebom seruma sa hijaluronskom kiselinom moguće je usporiti ovaj proces. Sastav seruma čine hidrolat ruže, natrijum hijaluronat i etanol. OVDE ga možete poručiti, po ceni od 1490 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima. Napomena: Dostava za ovaj proizvod je besplatna.

foto: Promo

Jedinstvena formulacija šveden biter tinkture (mali šveden biter) i hijaluronske kiseline namenjena za spoljašnju upotrebu. Šveden biter tinktura je proizvedena po receptu čuvene austrijske travarke Marije Treben, objavljenom u knjizi “Zdravlje iz Božije apoteke“. Dodavanjem hijaluronske kiseline proizveden je brzoupijajući gel, koji olakšava propiranje šveden bitera u kožu i ujedno štiti kožu od isušivanja. Dostava za ovaj proizvod je besplatna, možete ga odmah OVDE poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima, po ceni od 1500 rsd.

foto: Promo

Muči vas celulit i druge nepravilnosti kože na telu? Piling narandžina kora se efikasno bori protiv pomenutih stanja! Piling je prirodna mešavina kafe, ulja i vitamina, koji omogućavaju odličnu eksfolijaciju i efikasno rešavaju problem suve kože. Sastav pilinga je čine mešavina pržene kafe (Arabika i Robusta), hladno presovana ulja suncokreta i slatkog badema, šećer, morska so, cimet, vitamin E, etarska ulja slatke i gorke narandže. Jedno pakovanje je dovoljno za najmanje 15 tretmana celog tela, cena je 590 rsd, a OVDE ga odmah možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Još fenomenalnih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete pronaći OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs