Super prilika

Belji zubi za nekoliko dana i za samo 690 dinara: Iskoristite praznično sniženje!

NIšta lepše od blistavo belog osmeha

Lepi & Zdravi 29.12.2017. - 12:00h Autor: Promo
Foto: Promo

Ako želite da imate belje zube i slobodno se smejte tokom praznika, ne morate za to izdvojiti brdo novca. Možete ih izbeleti sami, kod kuće za jako malo novca – pogledajte OVDE kako!

 

Revolucionarni Luma Smile je aparat koji omogućuje da potpuno sami, bez ikakvih veština, hemikalija i pomoćne aparature, vrlo lako ispolirate i izbelite zube i to za jako kratko vreme! Na aparat se stavljaju gumeni nastavci koji uklanjaju naslage različitog porekla (kafa, čaj, cigarete i sl.), a 1 nastavak može da uradi 100 poliranja. OVDE u pakovanju dobijate čak 5 nastavaka i to po 62% sniženoj ceni, a možete poručiti i pozivom na broj 011/6 888 999.

foto: Promo

 

Površina zuba se čisti mehanički, a u kombinaciji sa pastom za zube (koja NE dolazi u pakovanju; to može biti pasta koju inače koristite) uklanjaju se sve zaostale naslage, kao i loša pigmentacija nastala od hrane, pića, duvana i kafe. Svetlo koje se nalazi na aparatu pomaže da se bolje uoče flekice na zubima.

 

Pogledajte u videu ispod kako tačno radi:

Pozivom na broj 011/6 888 999 od 8-17h ili online poružbinom OVDE obezbedite svoj Luma Smile po promotivnoj ceni od samo 690 din!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...