Mislite na zdravlje

Novogodišnja odluka broj 1: Najlakši način da prestanete da pušite od 1. januara!

Najbolje što možete da učinite za sebe u novoj godini

Lepi & Zdravi 14.12.2017. - 12:00h Autor: Promo
Foto: Promo

Toliko je planova koje svake godine pravimo pred novogodišnje praznike, a retko koji od njih realizujemo. Ponestane nam volje, energije, šta li. Ali ako ste odlučili da prestanete da pušite, postoji nešto što zaista može da vam pomogne, a nisu nikakve "hemikalije" - pogledajte OVDE o čemu se radi.

 

Konačno postoji nešto zahvaljujući čijim rezultatima više nećete morati da se mučite i preživljavate nesnosne krize – magneti za odvikavanje od pušenja Quit Smoke! Brojni muškarci i žene koji su godinama pušili na desetine cigareta dnevno su sa ovim magnetima ostavili pušenje BEZ PROBLEMA, BEZ KRIZA, nisu oštetili svoje zdravlje i NISU SE UGOJILI. Oni su potpuno bezbedni za nošenje, a danas se OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 mogu kupiti po NOVOGODIŠNJOJ CENI za samo 990 rsd!

foto: Promo

Kako Quit Smoke magneti „rade“? Aurikuloterapijom se mogu stimulisati određene tačke na uhu i tako izazvati oslobađanje endorfina, a endorfini se takođe oslobađaju i prilikom udisanja nikotina. Tako proizvodnja tih endorfina postaje zamena za nikotin i postepeno se gubi potreba za cigaretama.

 

Ovi moćni magnetići su skoro neprimetni i u početku je sasvim dovoljno nositi ih 2h dnevno, a zatim postepeno povećavati vreme nošenja.

 

PAŽNJA: Magnete ne smeju koristiti osobe sa ugrađenim pejsmejkerom, defibrilatorima, insulinskim pumpama ili drugim elektronskim medicinskim uređajima. Držite magnete dalje od kompjuterskih diskova, audio/video traka i kreditnih kartica.

 

Poručite već sada Quit Smoke magnete protiv pušenja po specijalnoj novogodišnjoj ceni OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...