Olakšajte sebi

Masaža bilo gde i bilo kad: Relaksirajte se za samo 15 minuta!

Sjajan proizvod po super ceni

Lepi & Zdravi 10.12.2017. - 12:00h Autor: Promo
Foto: Promo

Ako vam obaveze i finansije ne dozvoljavaju da sebi redovno priuštite masažu u salonu i spa centru, a preko vam je potrebna zbog stresa koji svakodnevno imate, masirajte se bez odlaska van kuće ili kancelarije za malo novca – pogledajte OVDE kako!

Zahvaljujući vibracionom masažeru za vrat sa infracrvenim svetlom! Ovim genijalnim masažerom možete masirati vrat, ramena, leđa, zadnjicu, noge, pa čak i stopala. Kugle koje ima u sebi se rotiraju i na taj način vas masiraju, a infracrveno svetlo greje tretirane delove (a možete ga i isključiti ako želite). Masaža njim je izuzetno prijatna i opuštajuća i u stanju je da eliminiše bolove koji vas muče. Danas ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti po HIT CENI!

foto: Promo

Ono što je odlično kod ovog masažera jeste da pritisak sami regulišete i to povlačenjem visećeg dela masažera rukama. Provučete ruke kroz levi i desni deo i pritisnete onoliko koliko vam prija na tom delu tela. 1 masaža traje 15 minuta, a vi je pritiskom na dugme možete produžiti ili skratiti.

Poručite još danas svoj masažer i budite uvek relaksirani! Poručite OVDE ili pozivom na broj 011/6888 999.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...