Sjajni predlozi

Prave čizme za zimsko vreme: Poklonite dragim muškarcima italijansku obuću na kojoj će svako zavideti

Muškarca koji vodi računa o svom izgledu i stilu, možete prepoznati po cipelama koje nosi.

Lepi & Zdravi 02.12.2017. - 00:00h Autor: Promo
Foto: Pixabay

One su oličenje dobrog ukusa, a trebalo bi da su spoj kvaliteta i trenda. Italijanska obuća je sinonim za modu koja ne prolazi, kvalitet - 100% prirodna koža, ali i pristupačne cene. Neka vaši dragi muškarci, dobiju najbolji praznični poklon, koji će sigurno dugo pamtiti!

 

Ovaj model klasičnih čizmica je model sa kojim ne možete pogrešiti! Vrlo su elegantne, udobne, i odlično se uklapaju u svaku odevnu kombinaciju. Ove čizmice su večite, ne izlaze iz mode i dostupne su u 3 različite boje, a izrađene su od 100% prirodne kože. Njihova cena je 7990 rsd, OVDE ih možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: promo
foto: promo
foto: promo

Još jedan večiti komad obuće! Klasičan model, kožni, i veoma upečatljiv! Dostupne su u dve boje, idealne su za neformalne varijante, ali i za vrlo elegantne prilike. OVDE ih odmah možete poručiti, po ceni od 8590 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: promo
foto: promo

Model Chamignon 080 je model kojim su muškarci oduševljeni! Ove čizmice su takođe kožne, imaju pertle, i veoma su atraktivne. Udobne su i odlično se uklapaju u casual stil. Njihova cena je 8990 rsd, OVDE ih odmah poručite, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: promo

Čizme koje su lake za kombinovanje i idealne za hladnije i kišovite dane. Ove čizme su vrlo elegantne i izrađene od prirodne kože. Klasičan model, na zapertlavanje, koji je večan. Cena čizmi je 6990 rsd, dostupne su u crnoj, tamno sivoj i braon boji. OVDE ih možete poručiti odmah, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: promo
foto: promo

Ukoliko više volite elegantnije čizme, ovaj model je pravi pogodak! Izrađene su od 100% prirodne kože, u tamno braon i braon boji. kao i u crno - sivoj varijanti. OVDE ih možete poručiti, po ceni od 8990 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: promo
foto: Promo

Još sjajnih modela, veoma kvalitetnih, a po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...