Budite drugačije

6 zimskih hit komada: Topli i ultra moderni! (FOTO)

Super ponude za moderne dame

Lepi & Zdravi
Autor:
6 zimskih hit komada: Topli i ultra moderni! (FOTO)
Foto: Profimedia

Zima je zakucala na vrata, pa je vreme je da iz ormana izvadimo topliju garderobu! I u hladnijim danima, moguće je da budemo primećene i šik, a da se u isto vreme osećamo udobno i ugrejano. Pogledajte šest hit komada koji su moderni, kvalitetni i svakom stajlingu će dati lični pečat.

Jakne sa zanimljivim printovima su apsolutni hit ove zime! Ova jakna sa kapuljačom je izuzetno topla, udobna i u njoj ne možete biti nezapažene! Odlično se uklapa u različite stilove - od dnevnih, do večernjih varijanti. Odmah je možete poručiti OVDE, po ceni od 3500 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Maslinasta boja je vrlo trendi. Ova jakna je klasičnog kroja, koju bi svaka dama trebalo da ima u svom ormanu. Možete je nositi u sportskim varijantama, ali i u vrlo elegantnim prilikama. Njena cena je 5000 rsd, OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ovaj kaput naglasiće vaš stil! Klasičnog je kroja, koji ne izlazi iz mode, i lepo naglašava struk. Svakoj vašoj kombinaciji daće posebnu notu elegancije, OVDE ga možete poručiti, po ceni od 5500 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Unesite vedrinu u sumorne, zimske dane! Žuti kaput je odlično rešenje! Ovaj kaput će svaku vašu kombinaciju učiniti šik i upečatljivom. Cena kaputa je 4900 rsd, OVDE ga odmah možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ugrejte se u ovim hladnim danima! I uradite to na najbolji način - modernim i vrlo kvalitetnim prslucima! Ovi prsluci će svakoj odevnoj kombinaciji dodati efektnost, a izrađeni su od 100% nojevog perja. Osim što ćete uživati u njima, bićete i primećene svuda. OVDE ih odmah možete poručiti, po sniženoj ceni od 4900 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima. Dostupni su u više boja.

foto: Promo
foto: Promo

Još fenomenalnihh stvari možete OVDE pronaći po pristupačnim cenama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs