Odlična ponuda

Stavila je ovo na lice i konačno pomogla sebi: Kako se Nevena (27) rešila problematične kože!

Pogledajte, možda je ovo rešenje i za vas

Lepi & Zdravi
Autor:
Stavila je ovo na lice i konačno pomogla sebi: Kako se Nevena (27) rešila problematične kože!
Ilustracija, Foto: Profimedia

Nevena (27) je ceo život mučila muku sa mitiserima, masnom T zonom i potrošila je brdo novca na najrazličitije tretmane i preparate koji su joj pomogli samo kratkoročno. A onda je probala nešto što će zauvek promeniti njene navike u nezi lica – pogledajte OVDE o čemu se radi!

"Probala sam nekoliko crnih maski za lice i nisam bila zadovoljna rezultatima. Zato sam bila skeptična i kada sam od drugarice dobila na poklon Do Beauty crnu masku. Ali sam išla na to da ništa ne gubim ako je probam. A onda sam ostala bez teksta – već prvi put kad se osušila i kada sam je skinula sa lica, shvatila sam da sam konačno pronašla rešenje svojih problema. Maska je delovala zapanjujuće na nečistoće!

Kada sam je "odlepila" sa lica, bila je prepuna belih tačkica i prosto nisam mogla da verujem da sve to "čuvam" u koži. A onda sam se ogledala i shvatila da su moje pore savršeno očišćene. Tražila sam drugarici koja mi ju je poklonila da mi kaže gde ju je kupila. Mislila sam da je novčano teško priuštiva s obzirom na to koliko je efikasna i koliko je ima, ali me drugarica uputila OVDE gde sam je pronašla po ultraniskoj ceni od 990 din za 200g (10 kesica x 20g). A ako vam je lakše, može da se pozove i na broj 011/6 888 999.

foto: Promo

I OVDE gde sam je kupila i u samom uputsvu piše da je 1 kesica za 1 tretman, ali ja sam uspela da je iskoristim za 2 iako sam je stavljala na celo lice. Dakle, definitivno ništa povoljnije i ništa efikasnije do sada nisam probala!"

Ako i vi želite uvek zdravu i čistu kožu lica, poručite Do Beauty crnu masku putem telefona na broj 011/6 888 999 od 8-17h ili online OVDE non stop.

*MASKA POSEDUJE SERTIFIKAT O ZDRAVSTVENOJ ISPRAVNOSTI UTVRĐENOJ LABORATORIJSKIM ISPITIVANJIMA.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs