Odlična ponuda

Spas za sve koji dugo sede: Kako da sačuvate kičmu i da vam na poslu bude udobnije dok sedite?

Olakšajte sebi, pružite svojim leđima odmor i udobnost na radnom mestu

Lepi & Zdravi
Autor:
Spas za sve koji dugo sede: Kako da sačuvate kičmu i da vam na poslu bude udobnije dok sedite?
Foto: Promo

Šta je to što može da masira svaki deo vašeg tela bez izlaska iz kuće i kancelarije, nešto što uvek i svuda možete da ponesete sa sobom s obzirom na to koliko malo mesta zauzima? Pogledajte OVDE!

Višenamensko jastuče sa masažerom koje deluje gotovo jednako kao prava shiatsu masaža! Ovaj sjajni izum odličan je za masažu vrata, nogu, leđa. Onima koji dugo sede u kancelariji je jednostavno neophodan – pružiće vam i dodatni komfor i podršku lambalnom delu ako ga stavite na stolicu dok sedite. U sebi ima masažere koje možete podesiti na jednu od dve ponuđene brzine. A menjate ih neverovatno jednostavno – laganim pritiskom na krug označen na jastuku. Opustiće vas i napuniti energijom, a danas ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti po HIT CENI od samo 1490 rsd!

foto: Promo

Ovo fantastično višenamensko jastuče je napravljeno od vrlo mekog, rastegljivog i prijatnog materijala. Zahvaljujući svojoj mekoći prilagođava se svim delovima tela i svim položajimaA i moći ćete, jer zauzima malo prostora, a pruža neverovatnu udobnost. Radi na 2AA baterije koje nisu uključene u pakovanje.

Iskoristite sniženje i kupite već danas svoje uvek neophodno višenamensko jastuče sa masažerom po fenomenalno niskoj ceni i to OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs