Pogledajte

Ledena stopala? Evo kako aluminijumska vlakna mogu da pomognu kod dijabetičkog stopala!

Ako ste dijabetičar ili iz nekog drugog razloga imate problema sa cirkulacijom, onda znate koliko je nekada teško ugrejati stopala i kakve sve nelagodnosti mogu da izazovu dijabetes i loša cirkulacija u ovom predelu

Lepi & Zdravi
Ledena stopala? Evo kako aluminijumska vlakna mogu da pomognu kod dijabetičkog stopala!
Foto: Promo

Pokušali ste sa raznoraznim preparatima, ali ništa od toga nije dovoljno vredelo? Vašim stopalima potrebna su aluminijumska vlakna – pogledajte detaljnije OVDE o čemu vam govorimo!

Ove neverovatno delotvorne čarape za poboljšanje cirkulacije oduševile su svakog ko ih je probao: vrlo su udobne i izuzetno pozitivno utiču na zdravlje stopala. Izrađene su od pamuka i protkane su aluminijumskim vlaknima koja regulišu telesnu temperaturu i samim tim utiču ne samo na prijatan osećaj topline, već i na nivo vlažnosti kože. Sprečavaju urastanje noktiju, pojavu žuljeva, krjih očiju, kožnih infekcija i drugih neželjenih pojava kada se radi o dijabetičarskom stopalu. A danas ih OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti po znatno SNIŽENOJ CENI!

foto: Promo

Ove čarape mogu nositi i potpuno zdravi ljudi, jer nemaju nikakvih neželjenih efekata. Mogu se nositi u obući, ali i po kući bez ičeg drugog na nogama. Ugrejaće vam noge taman onoliko koliko je potrebno i moći ćete da se bavite drugim stvarima umesto da vam ledena stopala odvlače misli.

Iskoristite akciju i već danas poručite svoj par čarapa za dijabetičare OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs