Iskoristite popust

Kako da spakujete čak 30 pari cipela na jedno mesto: Fantastičan trik za uštedu prostora!

Neka vaši hodnici konačno izgledaju uredno

Lepi & Zdravi 30.09.2017. - 07:00h Autor: Promo
Foto: Promo

Da li vam je poznata situacija u kojoj ulazite u kuću i saplićete se o gomilu obuće? Ako vam je cipelarnik zauzet i nemate prostora da dodate i drugi, pogledajte OVDE šta će rešiti vaš problem!

 

Rešenje je prenosiva polica za obuću! U ovu genijalnu policu ćete moći da spakujete čak 30 pari cipela, patika, papuča ili čizama koje su vam do sada zauzimala čitav hodnik. Ima 10 redova, visoka je 140cm, a širina police je 51cm. Napravljena je od plastike i čvrstih metalnih šipki. Izuzetno je lagana, pa ćete za razliku od glomaznih drvenih cipelarnika moći da je premeštate gde god i kada god poželite. I plus zauzima minimalno mesta! Danas se OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 može poručiti po EXTRA SNIŽENOJ CENI od samo 1490 rsd!

foto: Promo

Neka vaši hodnici konačno izgledaju uredno i neka vas ne bude stid od svuda pobacane obuće kada se na vratima iznenada pojave gosti!

 

Iskoristite priliku da poručite uvek i skoro svima potrebnu prenosivu policu za obuću po SUPER CENI i to OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...