Probajte već danas

Odmrsite i najzamršeniju dlaku: 8 od 10 ljubimaca obožava ovakvo češljanje!

Zamršene dlake vašeg ljubimca od sada imaju svoj velikog protivnika - Knot Out četku
Lepi & Zdravi 28.08.2017. - 14:28h Autor: Promo
Foto: Promo

Češljajnje pasa još teže pada tokom ovih letnjih dana kada ste nervozi zbog toplote podložniji i vi i vaš ljubimac. Ali vam Knot Out električna četka za pse i mačke može pomoći da mnogo brže nego ikada do sada „skinete s vrata“ ovu obavezu. Pogledajte OVDE šta je čini tako posebnom!

 

Ova četka je, prema rečima onih koji su je probali, najefikasnije sredstvo za četkanje i najućebanije dlake! Ona u svega nekoliko jednostavnih poteza uklanja sve čvorove i upetljane niti, a toliko je jednostavna za upotrebu da nećete moći da poverujete svojim očima. Trenutno je možete kupiti OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 po sniženoj ceni od 790 din!

 

Foto: Promo
Foto: Promo


 

Na vrlo jednostavan način pritiskom na dugme Knot Out-a aktiviraju se sitne oštrice koje ne dolaze udodir sa kožom vašeg ljubimca, rotiraju se i svaki čvor se lako i jednostavno odstranjuje, a nežni zupci tokom raščešljavanja vrše i masažu tokom četkanja. Pogledajte u sledećem videu kako se lako koristi:

 

 

Zamršene dlake vašeg ljubimca od sada imaju svoj velikog protivnika - Knot Out četku! Poručite dok traju zalihe putem telefona na broj 011/6 888 999 od 8-17h ili online OVDE non stop.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...