Probajte već danas

Uvek čisti prozori: Uštedite vreme, energiju, novac – specijalni čistač stakla na velikom sniženju!

Leti vam je potrebno nešto čime ćete brže i lakše očistiti prozore, jer se zbog češće podignutih roletni i prašine mnogo brže prljaju
Lepi & Zdravi
09:40h Autor:
Uvek čisti prozori: Uštedite vreme, energiju, novac – specijalni čistač stakla na velikom sniženju!
Foto: Promo

Dosta ste se mučili sa običnim krpama i sa nakon svakog pranja suvim rukama – pročitajte OVDE kako od sada da ih čistite.

Bez korišćenja krpe, kvašenja i prljanja ruku, sa čistačem stakla sa prskalicom otklonićete sve ono što sprečava vaše staklene površine da zasijaju punim sjajem. Zahvaljujući ovom jedinstvenom čistaču stakla, koji se sada može kupiti OVDE, prozori u vašem domu ili na automobilu biće kristalno čisti, a trebaće vam minimalno vremena i energije da ih očistite. Po super ceni od samo 490 rsd ga danas možete poručiti i pozivom na broj 011/6 888 999.

Ovaj izuzetno praktičan čistač stakla sa prskalicom se OVDE trenutno može kupiti po ceni od samo 490 dinara! Dovoljno je samo da u bočicu prskalice, koja je ujedno i držač, sipate vodu ili sredstvo za čišćenje stakla, poprskate po površini kojoj želite, a potom jednostavno prevučete gornjim delom. Zahvaljujući zaštitnoj gumi, čistač neće oštetiti vaše prozore i ostaviti ih izgrebane.

Čistač stakala sa prskalicom možete iznova koristiti neograničen broj puta. Požurite kako biste došli na vreme do svog komada po ovoj neponovljivo dobroj ceni!

Poručite telefonom na broj 011/6 888 999 od 8-17h ili online OVDE non stop.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs