Ogledalce, ogledalce: Specijalno ogledalo sa LED svetlom koje uveličava čak 8X!

Da li ste i vi jedna od onih osoba koje svakodnevno nebrojano mnogo puta požele da imaju magično ogledalo koje će zadovoljiti sve potrebe kako u kući tako i van nje? Jeste? San Vam se konačno ispunio!
Lepi & Zdravi 11.05.2017. - 15:25h Autor: Promo
Foto: PR

Na trzište je stiglo potpuno novo, jedinstveno SWIVEL BRITE 360 rotirajuće ogledalo sa LED svetlom!

 

Swivel brite ogledalo ima mogućnost uveličavanja do čak 8X i sopstveno LED svetlo. Vrlo je jednostavno i praktično za upotrebu, jer se lako prenosi, podešava i rotira.

Foto: PR
Foto: PR

Swivel brite ogledalo je veoma praktično, jer podjednako može biti malo da stane u torbu i dovoljno veliko da se može pomoću magneta pričvrstiti za bilo koju glatku ili ravnu površinu bilo gde u Vašoj kući, kupatilu, kancelariji… A danas je moguće dobiti ga OVDE po akcijskoj ceni!

 

Ako i dalje ne verujete da je ovakvo “cudo’’ moguce, pogledajte u videu šta sve možete sa ovim ogledalom:

 

 

Ne dozvolite da Vas bilo kakve nepravilnosti na licu neprijatno iznenade i poručite svoje Swivel brite ogledalo već danas OVDE. Uz ovo ogledalo koje zahvaljujući LED svetlu omugućava jasnu i prezicnu vidljivost, moći ćete brzo i bez muke da se našminkate i na vreme budete spremne za izlazak.

 

Poručite Swivwl Brite ogledalo jos danas pozivom na broj telefona 011/6 888 999 svakog radnog dana od 8-17h ili OVDE online 24/7!

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...