Moguće je

Izgledajte kao svetske dive: Jeftini i brzi trikovi za perfektan izgled!

Otkrićemo vam par trikova, koji će vam uštedeti novac, uz koje nećete trošiti svoje slobodno vreme
Lepi & Zdravi
14:26h Autor:
Izgledajte kao svetske dive: Jeftini i brzi trikovi za perfektan izgled!
Foto: PR

Listate časopise, gledate perfektan izgled mnogih poznatih ličnosti, i mislite da je za negovan izgled potrebno mnogo novca i mnogo utrošenog vremena? Grešite! Otkrićemo vam par trikova, koji će vam uštedeti novac, uz koje nećete trošiti svoje slobodno vreme, a rezultati će biti isti!

Lepo lice bez bubuljica i mitisera je je želja svih nas. Nisu potrebni skupi tretmani za postizanje savršenog tena. Do Beauty crna maska je genijalno sredstvo koje dubinski čisti kožu, “usisava” iz pora masnoću i nečistoće, što je moguće videti već nakon prvog korišćenja. Crna maska košta samo 1490 dinara za 10 kesica, a OVDE je možete odmah naručiti.

Foto: PR
Foto: PR

Svima nam se dešava da se loše našminkamo, počupamo obrve kako ne bi smo htele, zbog udaljenosti ogledala u kupatilu, ili lošeg osvetljenja. Uveličavajuće ogledalo Swivel Brite je rotirajuće, lako prenosivo i podesivo ogledalo, sa sopstvenim LED osvetljenjem. Bićete oduševljene idejom da za samo 890 dinara možete uvek i svuda da ga ponesete i koristite. Vaše magično ogledalo OVDE možete poručiti.

Foto: PR
Foto: PR

U čemu je tajna kada vidimo sve te žene sa zategnutom i podignutom zadnjicom? Nije uvek u pitanju majka priroda, ili redovan trening u teretani. Specijalne gaćice Brazilian Secret, omogućuju vam pozadinu o kojoj maštate, zahvaljujući anatomskom dizajnu koji podiže zadnjicu, i mikrofiberu koji daje dodatni volumen. Cena gaćica je kao i svih drugih, samo 450 dinara! Pogledajte OVDE ovu tajnu mnogih dama.

Foto: PR
Foto: PR

Savršeno sređeni nokti su takođe jako važni, ali nemate novca da non-stop posećujete profesionalne salone? Evo rešenja, za minimalno novca! Rešenje je u turpiji, koja veoma brzo, lako i sa velikom preciznošću oblikuje, turpija i polira nokte. U svakom momentu možete imati predivne i sjajne nokte, kada god to vi poželite za samo 690 dinara! Uverite se OVDE u efikasnost Velvet Smooth turpije.

Foto: PR
Foto: PR

Još fenomenalnih trikova i rešenja svakodnevih problema , možete pronaći i naručiti OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs