Žena i po

Ima 51 godinu i već deceniju i po uopšte ne stari: Ovo je njena tajna! (FOTO)

Snimila je selfi u crvenom bikiniju i tako pokazala fenomenalnu figuru. Elizabet ima 51 godinu, ali u komentarima su joj mnogi napisali da izgleda duplo mlađe
Lepi & Zdravi
16:02h Autor:
Ima 51 godinu i već deceniju i po uopšte ne stari: Ovo je njena tajna! (FOTO)
Foto: Instagram / Elizabethhurley1

Od scene u filmu "Začaran" kada se Elizabet Harli skinula u dvodelni kupaći kostim prošlo je 16 godina, a ako je suditi po jednoj od poslednjih fotografija koje je podelila sa obožavaocima na Instagramu, od tada se nije uopšte promenila.

Kako da ostanete vitki i posle 25. godine: Ovo je broj 1 borac protiv masnog tkiva!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Naime, holivudska glumica snimila je selfi u crvenom bikiniju i tako pokazala fenomenalnu figuru. Elizabet ima 51 godinu, ali u komentarima su joj mnogi napisali da izgleda duplo mlađe.

Anđeosko lice, mladalačka linija: Ima 62 godine, a izgleda bar 20 mlađe, evo kako! (FOTO)

Glumica je jednom prilikom otkrila da za njenu besprekornu figuru nije zaslužna samo genetika, već i da naporno trenira kako bi bila u formi. Iako joj je vežbanje nije najomiljenije, svaki dan će pronaći bar pola sata za šetnju, kao i za sat joge ili pilatesa. Iz ishrane je izbacila hleb, testeninu, sir i pomfrit i pije puno vode.

Harli iza sebe ima 13 godina dugu vezu s Hjuom Grantom, bila je četiri godine s milijarderom Arunom Najarom, a tri godine je bila u vezi sa Šejnom Vornom. Iz kratke veze s američkim preduzetnikom Stivom Bingom ima sina Demijana. Glumica je trenutno slobodna.

Bacite sve kreme protiv bora: Nanesite ovu smesu na lice, izgledaćete 20 godina mlađe! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs